Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105021 Länsiafrikkalainen tanssi rumpusäestyksellä

Tämä kurssi on päättynyt

Kurssilla perehdytään perinteisten länsiafrikkalaisten tanssien liikekieleen ja rytmeihin rumpusäestyksellä. Tunnilla edetään perusteellisista lämmittelyistä ja perustekniikan harjoittelusta koreografian opetteluun. Kurssilla edetään ripeähkössä tahdissa, joten se soveltuu afrikkalaisia tansseja jo aiemmin tanssineille. Tanssikurssin yhteydessä on mahdollista osallistua myös länsiafrikkalaisen rytmiikan kurssille, joka auttaa ymmärtämään tanssirytmejä ja hahmottamaan musiikin roolia tanssissa. Molemmilla kursseilla työstetään samoja rytmejä.

AFRIKKALAINEN TANSSI

Iloa, voimaa ja energiaa afrikkalaisista tansseista! Afrotanssi auttaa parantamaan kehon liikkuvuutta sekä rytmitajua ja koordinaatiokykyä, rentouttamaan lihasjännityksiä ja kohentamaan kuntoa. Tunneilla perehdytään pääasiassa länsiafrikkalaisten tanssien liikekieleen kurssista riippuen joko perinteisiin tai moderneihin tansseihin keskittyen. Tunnit sisältävät myös tansseihin ja musiikkiin liittyvää kulttuuritietoutta sekä kehonhuoltoa. Osalla kursseista tanssitaan rumpusäestyksellä, sillä elävä musiikki kuuluu olennaisena osana perinteiseen afrikkalaiseen tanssiin.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 7.6.2018 10:00:00

Opettaja: Annina Tuhkunen, säestys Issa Dembele ja Adama Kone

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 2, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: La: 13.00-14.30 Su: 13.00-14.30

Syyslukukausi: 22.9.2018 - 23.9.2018 (4 oppituntia)

Kurssimaksu: 32,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit