Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105096 Aikuinen-vauva tanssi (3-12 kk)

Huom! Opetusta ei ole 18.10.

Kurssilla nautiskellaan tanssimisesta vauvan kanssa. Tanssi auttaa kasvattamaan kuntoa pehmeästi, kehittämään koordinaatiota sekä nostamaan energiatasoa. Tavoitteena on tukea sekä aikuisen että vauvan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja vahvistaa aikuisen ja vauvan välistä vuorovaikutusta. Kontaktia luodaan myös muihin vauvoihin sekä koko ryhmään. Tunnin alkupuoliskolla harjoitellaan kuuntelemaan omaa kehoa ja avaamaan kireyksiä. Toinen puolisko koostuu eri tanssiperinteisiin pohjautuvista helpoista ja mukaansatempaavista askelkuvioista. Loppuvenyttelyissä kiinnitetään huomiota etenkin niska-hartiaseutuun. Kurssi sopii aikuiselle ja 3–12 kk vauvalle; varusteeksi kantoliina tai -reppu. Kurssille voi osallistua vauvan kanssa esimerkiksi äiti, isä, kummi, mummi, vaari tai muu lapselle tärkeä aikuinen. Aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Aikuinen ilmoittautuu kurssille; myös lapsen nimi merkitään ilmoittautumislomakkeeseen. 

Aikuinen–lapsi-tanssin kurssien tavoitteena on tarjota liikkumisen iloa, edistää lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja vahvistaa myös aikuisen kehonhallintaa. Yhdessä liikkuminen auttaa ennen kaikkea kehittämään aikuisen ja lapsen välistä suhdetta. Kursseja löytyy eri-ikäisille vauvoille, taaperoille ja lapsille. Aikuinen–lapsi-tanssikurssit sopivat vasta-alkajille, aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Kurssit tarjoavat liikuntaa sekä lapsille että aikuisille, joten kaikkien osallistujien kannattaa varustautua liikuntaan sopivin vaattein. Muista varusteista mainitaan kurssikohtaisesti, tarkempia tietoja niistä voi tiedustella kurssin opettajalta.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 7.6.2018 10:00:00

Opettaja: Tanssinopettaja (AMK) Ella Gröndahl

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 2, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: To: 11.20-12.20

Syyslukukausi: 6.9.2018 - 29.11.2018 (16 oppituntia)

Kurssimaksu: 96,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit