Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105101 Senioritanssi

Senioritanssi on iloista, turvallista ja kepeää menoa, jossa kaikenikäiset pysyvät mukana. Helposti omaksuttavia askelsarjoja toistetaan rytmikkään musiikin tahdissa. Kurssilla tutustutaan muun muassa valssiin, rumbaan, sottiisiin sekä tangoon ja tanssitaan niin pareittain, piirissä kuin rivitanssinakin. Omaa paria ei tarvita; kurssille voi osallistua joko yksin tai yhdessä. Senioritanssi on terveysliikuntaa, joka auttaa parantamaan tasapainoa ja jalkojen kuntoa, edistämään sydänterveyttä sekä ehkäisemään muistin heikkenemistä oppimisen iloa ja elämyksiä unohtamatta. Kurssi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille senioreille, aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvita. Tälle kurssille voivat osallistua myös muut kuin seniorit. Opetushallitus tukee tätä kurssia.

Tanssia senioreille -kurssit sopivat iäkkäämmille tanssijoille, niin naisille kuin miehillekin. Seniorilattaritunneilla tanssitaan latinalaistansseja soolona, joten paria ei tarvita, kuten ei myöskään senioritanssissa. Sopivia kursseja löytyy sekä vasta-alkajille että kokeneemmille tanssijoille.

Opetushallitus tukee senioriliikuntaa ja -tanssia, mikä näkyy kurssikohtaisesti edullisempana hintana eläkeläisille ja yli 63-vuotialle senioreille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Kaikkien alennukseen oikeutettujen tulee ottaa yhteys toimistoon ennen kurssin maksamista. Alle 63-vuotiaiden eläkeläisten tulee todistaa oikeutensa kurssimaksualennukseen. Oikeus alennukseen on osoitettava joka lukukausi. Alennuksia ei myönnetä takautuvasti. Kurssille voi ilmoittautua internetissä kurssimaksua maksamatta, mutta ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään on lisättävä maininta alennuksesta. Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijan tulee olla yhteydessä toimistoon ja sopia tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta ja maksupäivästä.

Ilmoittautuminen alkaa: 7.6.2018 10:00:00

Opettaja: Airi Juvonen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Lka YK7 (liikunta), -1. krs, Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki

Päivä ja kello: Su: 12.00-13.30

Syyslukukausi: 21.10.2018 - 21.10.2018 (2 oppituntia)

9 € eläkeläiset ja yli 63-vuotiaat, muut 15 €: 15,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit