Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1202015 Ruostuneen perusruotsin tehokertaus 2

Onko ruotsin kielen käyttö ollut vähäistä ja kielitaito kangistunut? Tule tehokertaamaan vanhaa ja päivittämään uutta! Ajankohtainen oppikirja vie meidät mukanaan mielenkiintoiselle matkalle Suomeen ja Ruotsiin ja aktivoi ilmaisemaan itseämme ruotsiksi erilaisissa käytännön puhetilanteissa sekä kuuntelemaan sujuvammin suomen- ja riikinruotsia. Samalla laajennamme sanastoa liittyen mm. elokuviin, retkeilyyn, lääkärissä asiointiin, sosiaaliseen mediaan ja ruokaperinteisiin. Kertaamme myös joitakin kieliopin keskeisiä asioita kuten omistuspronomineja, konditionaalia, man-passiivia, ja futuuria. Opetuskielenä on pääasiassa ruotsi. Oppikirja: Häng med! 2 (Nevalainen, Tamminen-Parre, Votkin; kustantaja Finn Lectura) kpl 6-11.


Huom! Opetusta ei ole 20.2.


Tarkemmat Eurooppalaisen viitekehyksen sekä Yleisten kielitutkintojen taitotasomääritelmät löytyvät verkkosivuiltamme: helao.fi/vieraiden-kielten-info


Kielten kurssien oppikirjoja voi ostaa kirjakaupoista, verkkokirjakaupoista sekä kustantajien kotisivujen kautta. Oppikirjan hankinta kannattaa tehdä heti ensimmäisen opetuskerran jälkeen, koska ulkomaisten kustantajien kirjojen tilaus saattaa kestää verkkokauppojen kautta 1–2 viikkoa ja kirjakaupan kautta jopa 5 viikkoa. 


Jos haluat opiskella vieraita kieliä Helsingin aikuisopistossa ja maksaa kurssisi työnantajasi antamalla verovapaalla edulla, tutustu mahdollisuuteen verkkosivuillamme helao.fi/opiskelu/maksaminen.

Opettaja: Paavonsalo Maria

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Lka 209, 2. krs, Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki

Päivä ja kello: To: 17.00 - 18.30

Kevätlukukausi: 16.1.2020 - 9.4.2020 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 121,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 25.11.2019 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit