Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8301165 Selkäpaketti 1: Pilates ja spiraalistabilaatio

Kahdesta lauantaikurssista koostuvat Selkäpaketit pitävät sisällään erilaisia kehollisia menetelmiä, joiden avulla on tarkoitus lisätä kehontuntemusta, huoltaa kehoa ja auttaa ennaltaehkäisemään selkävaivojen syntymistä. Voit osallistua joko jommallekummalle tai molemmille Selkäpaketti-kursseille. Ilmoittautumalla molemmille kursseille pääset tutustumaan kehonhuoltoon neljällä eri tavalla. Yksi kurssi sisältää kaksi eri menetelmää, jotka tässä ensimmäisessä paketissa ovat pilates ja spiraalistabilaatio. Pilateksessa yksinkertaiset ja selkeät harjoitukset tehdään rauhallisesti hengityksen rytmittäminä seisten, istuen ja lattiatasossa. Liikkeiden avulla aktivoidaan kehon luonnollista linjausta tukevia lihaksia ja rentoutetaan ylimääräisiä lihaskireyksiä. Spiraalistabilaatio on kliinisesti tutkittu tuki- ja liikuntaelimistön harjoitusmenetelmä, jolla pyritään siihen, että kehon kannatus olisi vaivatonta, kivutonta ja tehokasta. Harjoittelun kuormitusta voi vaihdella toimintakyvyn mukaisesti, joten se soveltuu erilaisiin tarpeisiin kuntoutumisesta suorituskyvyn parantumiseen. Selkäpaketti sopii kaikille selän toiminnasta ja huolenpidosta kiinnostuneille, ei kuitenkaan akuutissa vaiheessa olevien revähdysten, venähdysten, välilevyn pullistumien tai vastaavien hoitoon. Kurssi on suunnattu vasta-alkajille, aiempaa kokemusta pilateksesta tai spiraalistabilaatiosta ei tarvita.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 26.11.2018 10:00:00

Opettaja: Pirkko Ahjo (pilates) ja Mika Ojala (spiraalistabilaatio)

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 2, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: La: 10.00-13.30

Kevätlukukausi: 19.1.2019 - 19.1.2019 (4 oppituntia)

Kurssimaksu: 30,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit