Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8301235 Akrobatia alkeet / Basics of Acrobatics

Huom! Opetusta ei ole 22.2. ja 19.4.

Alkeiskurssilla hankitaan akrobatiassa tarvittavaa voimaa, notkeutta ja vartalonhallintaa. Akrobatiaan valmistavien harjoitteiden lisäksi opetellaan akrobatian perusliikkeitä ja liikeratoja hyvin varustellussa tilassa. Opetuskielet ovat suomi ja englanti. Kurssi sopii vasta-alkajille, aikaisempaa kokemusta akrobatiasta ei tarvita. Alaikäraja on 15 vuotta.

The Basics of Acrobatics course focuses on acquiring the strength, flexibility and body control needed in various skills. Emphasis is on repetition of key tumbling elements needed to progress towards more difficult skills. Courses are taught in a well-equipped gym. Teaching languages are Finnish and English. This course is for beginners, no previous experience in acrobatics is needed. The minimum age limit is 15 years.

AKROBATIA JA PARIAKROBATIA

Akrobatia ja pariakrobatia -kurssit tarjoavat mahdollisuuden kokeilla uusia temppuja ohjatusti ja turvallisesti. Tärkeää on myös hyvä tekemisen meininki. Akrobatia auttaa kehittämään kehonhallintaa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Kurssipaikkana on Salmisaaren liikuntakeskuksessa sijaitseva Skillz Gym, jossa on laaja valikoima erilaisia patjoja ja välineitä avuksi akrobatialiikkeiden turvalliseen harjoitteluun. Otathan huomioon kurssin tason ilmoittautuessasi. Opiskelijoita ei ole vakuutettu opiston puolesta, joten huolehdithan itse vakuutusturvastasi.

Ilmoittautuminen alkaa: 26.11.2018 10:00:00

Opettaja: Tomik Plummer

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Skillz Gym, Salmisaaren liikuntakeskus, Energiakatu 3, 4. krs, 00180 Helsinki

Päivä ja kello: Pe: 19.00-20.30

Kevätlukukausi: 18.1.2019 - 10.5.2019 (30 oppituntia)

Kurssimaksu: 180,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit