Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8301236 Akrobatia alkeisjatko / Basics of Acrobatics Continuation

Huom! Opetusta ei ole 19.2. ja 30.4.

Kurssilla kerrataan akrobatian perusliikkeitä ja syvennetään akrobaattisten liikkeiden osaamista hyvin varustellussa tilassa. Opetuskielet ovat suomi ja englanti. Kurssi sopii alkeiskurssin käyneille tai akrobatian alkeisiin muualla tutustuneille. Alaikäraja on 15 vuotta.

In this course, we revisit the basics of acrobatics and expand the curriculum by fine-tuning and connecting skills. A brief introduction to more advanced skills will also be incorporated. Classes are taught in a well-equipped gym. Teaching languages are Finnish and English. This course is suitable for those who have some prior experience in acrobatics, for example those who have taken the Basics of Acrobatics course. The minimum age limit is 15 years.

AKROBATIA JA PARIAKROBATIA

Akrobatia ja pariakrobatia -kurssit tarjoavat mahdollisuuden kokeilla uusia temppuja ohjatusti ja turvallisesti. Tärkeää on myös hyvä tekemisen meininki. Akrobatia auttaa kehittämään kehonhallintaa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Kurssipaikkana on Salmisaaren liikuntakeskuksessa sijaitseva Skillz Gym, jossa on laaja valikoima erilaisia patjoja ja välineitä avuksi akrobatialiikkeiden turvalliseen harjoitteluun. Otathan huomioon kurssin tason ilmoittautuessasi. Opiskelijoita ei ole vakuutettu opiston puolesta, joten huolehdithan itse vakuutusturvastasi.

Ilmoittautuminen alkaa: 26.11.2018 10:00:00

Opettaja: Tomik Plummer

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Skillz Gym, Salmisaaren liikuntakeskus, Energiakatu 3, 4. krs, 00180 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 20.00-21.30

Kevätlukukausi: 15.1.2019 - 7.5.2019 (30 oppituntia)

Kurssimaksu: 180,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit