Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8301237 Akrobatia keski/jatkotaso / Intermediate and Advanced Acrobatics

Tämä kurssi on päättynyt

Huom! Opetusta ei ole 21.2. ja 18.4.

Kurssilla edetään perustekniikoiden harjoittelussa liikkeiden erilaisiin variaatioihin ja opetellaan uusia akrobaattisia liikkeitä hyvin varustellussa tilassa. Taidoissa edetään kärrynpyörien ja puolivolttien kautta voltteihin, ja lisäksi harjoitellaan yhdistämään erilaisia liikkeitä akrobatiasarjoiksi. Opetuskielet ovat suomi ja englanti. Kurssi sopii jo hieman pidempään akrobatiaa harjoitelleille, kuten aiemmin keski/jatkotason tunneilla käyneille ja muille akrobatian perusteet hallitseville. Alaikäraja on 15 vuotta.

This course will proceed from the basics of acrobatic tumbling with new variations to new more advanced skills. The skills taught range from cartwheels, round offs, aerial handspring flips and other somersaults. We practise how to combine different tumbling to perform series and combination skills. Teaching languages are Finnish and English. This course is suitable for those who already have more experience in acrobatics, for example those who have been to Intermediate and Advanced Acrobatics classes. The minimum age limit is 15 years.

AKROBATIA JA PARIAKROBATIA

Akrobatia ja pariakrobatia -kurssit tarjoavat mahdollisuuden kokeilla uusia temppuja ohjatusti ja turvallisesti. Tärkeää on myös hyvä tekemisen meininki. Akrobatia auttaa kehittämään kehonhallintaa, lihaskuntoa ja liikkuvuutta. Kurssipaikkana on Salmisaaren liikuntakeskuksessa sijaitseva Skillz Gym, jossa on laaja valikoima erilaisia patjoja ja välineitä avuksi akrobatialiikkeiden turvalliseen harjoitteluun. Otathan huomioon kurssin tason ilmoittautuessasi. Opiskelijoita ei ole vakuutettu opiston puolesta, joten huolehdithan itse vakuutusturvastasi.

Ilmoittautuminen alkaa: 3.6.2019 10:00:00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 13 päivää)

Opettaja: Marko Eklund

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Skillz Gym, Salmisaaren liikuntakeskus, Energiakatu 3, 4. krs, 00180 Helsinki

Päivä ja kello: To: 19.00-20.30

Kevätlukukausi: 17.1.2019 - 16.5.2019 (30 oppituntia)

Kurssimaksu: 180,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit