Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

8301271 Pilates senioreille alkeet Munkkiniemessä

Ei opetusta 20.2. ja 1.5.

Virkistävä aamutunti senioreille pilatesta, kehonhuoltoa ja venyttelyä hyödyntäen. Kurssi sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille senioreille, aiempaa kokemusta ei tarvita. Opetushallitus tukee tätä kurssia.

LIIKUNTAA SENIOREILLE

Senioriliikunta sopii iäkkäämmillekin kuntoilijoille! Lajitarjonnassa on jumppaa, kehonhuoltoa, joogaa ja pilatesta sekä tanssiosiosta löytyvät seniorilattarit ja senioritanssi. Senioriliikunnassa pyritään ottamaan huomioon osallistujien omat lähtökohdat ja tarjoamaan erilaisia vaihtoehtoja, jotta kurssit sopisivat kaikenkuntoisille. Joillekin senioriliikunnan kursseista voivat osallistua myös muut rauhallisemman liikunnan ystävät, tarkemmat tiedot löytyvät kyseisten kurssien kohdalta.

Opetushallitus tukee senioriliikuntaa, mikä näkyy kurssikohtaisesti edullisempana hintana eläkeläisille ja yli 63-vuotialle senioreille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Kaikkien alennukseen oikeutettujen tulee ottaa yhteys toimistoon ennen kurssin maksamista. Alle 63-vuotiaiden eläkeläisten tulee todistaa oikeutensa kurssimaksualennukseen. Oikeus alennukseen on osoitettava joka lukukausi. Alennuksia ei myönnetä takautuvasti. Kurssille voi ilmoittautua internetissä kurssimaksua maksamatta, mutta ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään on lisättävä maininta alennuksesta. Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijan tulee olla yhteydessä toimistoon ja sopia tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta ja maksupäivästä.

Registration begins: 26.11.2018 10:00:00

Teacher: Minna Harri

Number of places: Maximum number of course participants 14, There are available places on the course.

Name of course location: Munkkiniemen palvelukeskus, Laajalahdentie 30, 00330 Helsinki

Date and time: Wednesday: 08.15-09.30

Spring term: 16.1.2019 - 8.5.2019 (25 Lessons)

Price: 113,00 €

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject