Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105150 Parisalsa / Partner Salsa

Tällä kurssilla tutustutaan parisalsaan sekä vauhdikkaisiin kuubalaisiin salsarytmeihin. Viikonlopun aikana harjoitellaan erilaisia kuvioita, rytmiä, vartalonkäyttöä sekä vienti- ja seuraamistekniikkaa. Kurssilla on kaksi ohjaajaa, joten omaa askelopetusta on sekä viejille että seuraajille. Opetuskielet ovat suomi ja englanti. Alkeistason kurssi, aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Kurssille osallistutaan oman parin kanssa. Vain toinen parista ilmoittautuu kurssille; myös toisen osallistujan nimi merkitään ilmoittautumislomakkeeseen.

This introduction course focuses on the basics of partner salsa and Cuban salsa rhythms. Well practice basic steps and combinations, rhythm, how to use and move shoulders and hips, and leading and following techniques. Both leaders and followers are taught their own steps by one of the two teachers. Teaching languages are Finnish and English. Beginner level, no previous experience is needed. This course is for couples. Only one of the partners registers, please include the name of your partner on the registration form.

SALSA

Salsa on useiden latinalaisrytmien keitos ja tanssityyli, joka perustuu perinteisiin kuubalaisiin tansseihin. Iloista salsaa tanssitaan eri tyyleillä kaikkialla Latinalaisessa Amerikassa ja maailmalla. Salsa on sekä sosiaalista tanssia että esittävää taidetta, ja sitä voidaan tanssia parin kanssa tai yksin. Aikuisopiston kursseilla tanssitaan pääasiassa soolosalsaa, jossa ei tarvita paria. Soolosalsakurssien lisäksi tarjolla on myös parisalsan viikonloppukurssi. Otathan huomioon ryhmän tason ilmoittautuessasi; ylemmälle tasolle siirryttäessä askelkuviot ja koreografiat muuttuvat haastavammiksi.

Ilmoittautuminen alkaa: 26.11.2018 10:00:00

Opettaja: Hazel Brevett-Tirronen ja Niko Tirronen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 5, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Lka YK7 (liikunta), -1. krs, Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki

Päivä ja kello: La: 13.45-16.00 Su: 13.45-16.00

Kevätlukukausi: 16.3.2019 - 17.3.2019 (6 oppituntia)

96 €/pari: 96,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit