Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105195 Luova tanssi

Ei opetusta 22.4.

Luovassa tanssissa annetaan liikkeen ja musiikin viedä ja nostaa esiin kehoon varastoituja tunteita ja kokemuksia. Tanssien voi kohdata itsensä ja toisia sekä tulla entistä tietoisemmaksi siitä, kuka on juuri nyt. Luova tanssi auttaa purkamaan mielen ja kehon jännitystiloja. Omaa kehoa kuuntelevan liikkeen ja hengityksen avulla tavoitellaan mielen hiljentymistä ja koko olemuksen avautumista ilon ja läsnäolon kokemukselle. Tunneilla tehdään sekä vapaampia että tarkemmin ohjeistettuja harjoituksia niin yksin, parin kanssa kuin ryhmässäkin. Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että luovan tanssin tunneilla aiemmin käyneille.

KEHO JA MIELI

Keho ja mieli -tanssikurssit auttavat huoltamaan ja vahvistamaan sekä kehoa että mieltä. Tavoitteena on myös itsetuntemuksen kokonaisvaltainen kehittäminen. Kurssit sopivat sekä vasta-alkajille että kokeneemmille tanssijoille.

SAAPUMISOHJEET Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa. Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 26.11.2018 10:00:00

Opettaja: Iiris Raipala

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 1, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ma: 17.00-18.30

Kevätlukukausi: 11.2.2019 - 6.5.2019 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 144,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit