Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105203 Aikuinen-lapsi tanssi (1,5-3 v)

Huom! Opetusta ei ole 22.2. ja 19.4.

Aikuinen–lapsi-tanssissa nautitaan yhdessä tanssimisesta ja liikkumisesta monipuolisesti; innoittajina ovat muun muassa eri tanssilajit ja eläimet. Ikäkaudelle sopivalla tanssilla, musiikilla, ilmaisulla ja tempuilla tuetaan lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja rytmeillä sekä loruilla kielen kehitystä. Kurssille voi osallistua lapsen kanssa esimerkiksi äiti, isä, kummi, mummi, vaari tai muu lapselle tärkeä aikuinen. Kurssi sopii aikuiselle ja 1,5–3-vuotiaalle lapselle; aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Aikuinen ilmoittautuu kurssille; myös lapsen nimi merkitään ilmoittautumislomakkeeseen. Jos haluat osallistua kurssille useamman kuin yhden lapsen kanssa, ota yhteyttä toimistoon ennen kurssille ilmoittautumista.

AIKUINEN–LAPSI-TANSSI

Aikuinen–lapsi-tanssin kurssien tavoitteena on tarjota liikkumisen iloa, edistää lapsen kokonaisvaltaista kehitystä ja vahvistaa myös aikuisen kehonhallintaa. Yhdessä liikkuminen auttaa ennen kaikkea kehittämään aikuisen ja lapsen välistä suhdetta. Kursseja löytyy eri-ikäisille vauvoille, taaperoille ja lapsille. Aikuinen–lapsi-tanssikurssit sopivat vasta-alkajille, aikaisempaa tanssikokemusta ei tarvita. Kurssit tarjoavat liikuntaa sekä lapsille että aikuisille, joten kaikkien osallistujien kannattaa varustautua liikuntaan sopivin vaattein. Muista varusteista mainitaan kurssikohtaisesti, tarkempia tietoja niistä voi tiedustella kurssin opettajalta.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 26.11.2018 10:00:00

Opettaja: Jenna Rignell

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 1, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Pe: 10.20-11.05

Kevätlukukausi: 18.1.2019 - 10.5.2019 (15 oppituntia)

90 €/lapsi ja aikuinen: 90,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit