Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105211 EloFolkJam

EloFolkJam on hauskaa ja tanssillista suomalaiseen kansantanssiin pohjautuvaa tanssiliikuntaa, joka on suunnattu senioreille. Kurssilla tanssitaan valssia, polkkaa, jenkkaa, humppaa, katrillia, minettia ja iloitaan tanssista suomalaisen kansanmusiikin tahdissa. Tanssi kehittää koordinaatiota, kuntoa ja tasapainoa; kurssilla kokeillaan myös suomalaiseen kansantanssiin liittyvää kehorytmikkaa, joka kehittää ja myös suojaa aivoja. Tuntiin sisältyy lyhyt lihaskunto-osuus seisten sekä rentouttavat loppuvenyttelyt. Omaa paria ei tarvita, sillä koko ryhmä tanssii yhdessä. Jokainen liikkuu omista lähtökohdistaan liikkeen tehoa itse säädellen, joten kurssi sopii kaikille. Aikaisempaa tanssitaustaa ei tarvita. Tälle kurssille voivat osallistua myös muut kuin seniorit. Opetushallitus tukee tätä kurssia.

TANSSIA SENIOREILLE

Tanssia senioreille -kurssit sopivat iäkkäämmille tanssijoille, sekä naisille että miehille. Seniorilattaritunneilla tanssitaan latinalaistansseja soolona, joten paria ei tarvita, kuten ei myöskään senioritanssissa tai EloFolkJamissa. Sopivia kursseja löytyy sekä vasta-alkajille että kokeneemmille tanssijoille, niin kansainvälisiä kuin kotimaisiakin rytmejä kaipaaville.

OPETUSHALLITUS TUKEE

Opetushallitus tukee senioriliikuntaa ja -tanssia, mikä näkyy kurssikohtaisesti edullisempana hintana eläkeläisille ja yli 63-vuotialle senioreille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Kaikkien alennukseen oikeutettujen tulee ottaa yhteys toimistoon ennen kurssin maksamista. Alle 63-vuotiaiden eläkeläisten tulee todistaa oikeutensa kurssimaksualennukseen. Oikeus alennukseen on osoitettava joka lukukausi. Alennuksia ei myönnetä takautuvasti. Kurssille voi ilmoittautua internetissä kurssimaksua maksamatta, mutta ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään on lisättävä maininta alennuksesta. Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijan tulee olla yhteydessä toimistoon ja sopia tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta ja maksupäivästä.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 26.11.2018 10:00:00

Opettaja: Jenna Rignell

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 1, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Su: 11.00-12.30

Kevätlukukausi: 31.3.2019 - 31.3.2019 (2 oppituntia)

9 € eläkeläiset ja yli 63-vuotiaat, muut 15 €: 9,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit