Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105215 Seniorilattari keskitaso B

Tanssitunti senioreille, jotka hallitsevat salsan, samban ja jiven perusaskeleet. Yhtä tanssia harjoitellaan noin 4 viikkoa. Tunneilla tanssitaan rivilattaria, joten paria ei tarvita. Opetushallitus tukee tätä kurssia.

TANSSIA SENIOREILLE

Tanssia senioreille -kurssit sopivat iäkkäämmille tanssijoille, sekä naisille että miehille. Seniorilattaritunneilla tanssitaan latinalaistansseja soolona, joten paria ei tarvita, kuten ei myöskään senioritanssissa tai EloFolkJamissa. Sopivia kursseja löytyy sekä vasta-alkajille että kokeneemmille tanssijoille, niin kansainvälisiä kuin kotimaisiakin rytmejä kaipaaville.

OPETUSHALLITUS TUKEE

Opetushallitus tukee senioriliikuntaa ja -tanssia, mikä näkyy kurssikohtaisesti edullisempana hintana eläkeläisille ja yli 63-vuotialle senioreille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Kaikkien alennukseen oikeutettujen tulee ottaa yhteys toimistoon ennen kurssin maksamista. Alle 63-vuotiaiden eläkeläisten tulee todistaa oikeutensa kurssimaksualennukseen. Oikeus alennukseen on osoitettava joka lukukausi. Alennuksia ei myönnetä takautuvasti. Kurssille voi ilmoittautua internetissä kurssimaksua maksamatta, mutta ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään on lisättävä maininta alennuksesta. Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijan tulee olla yhteydessä toimistoon ja sopia tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta ja maksupäivästä.

Ilmoittautuminen alkaa: 26.11.2018 10:00:00

Opettaja: Kristiina Jokivuori

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Lka YK7 (liikunta), -1. krs, Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki

Päivä ja kello: To: 11.35-12.35

Kevätlukukausi: 17.1.2019 - 2.5.2019 (20 oppituntia)

Kurssimaksu: 90,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit