Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105216 Seniorilattari jatkotaso + venyttely

Huom! Opetusta ei ole 19.4.

Jatkotason kurssi senioreille, jotka ovat tanssineet jo vähän enemmän latinalaistansseja. Kun perusaskeleet ovat hallussa, voidaan tehdä vähän vaikeampia askelkuvioita. Lopuksi venytellään. Opetushallitus tukee tätä kurssia.

TANSSIA SENIOREILLE

Tanssia senioreille -kurssit sopivat iäkkäämmille tanssijoille, sekä naisille että miehille. Seniorilattaritunneilla tanssitaan latinalaistansseja soolona, joten paria ei tarvita, kuten ei myöskään senioritanssissa tai EloFolkJamissa. Sopivia kursseja löytyy sekä vasta-alkajille että kokeneemmille tanssijoille, niin kansainvälisiä kuin kotimaisiakin rytmejä kaipaaville.

OPETUSHALLITUS TUKEE

Opetushallitus tukee senioriliikuntaa ja -tanssia, mikä näkyy kurssikohtaisesti edullisempana hintana eläkeläisille ja yli 63-vuotialle senioreille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Kaikkien alennukseen oikeutettujen tulee ottaa yhteys toimistoon ennen kurssin maksamista. Alle 63-vuotiaiden eläkeläisten tulee todistaa oikeutensa kurssimaksualennukseen. Oikeus alennukseen on osoitettava joka lukukausi. Alennuksia ei myönnetä takautuvasti. Kurssille voi ilmoittautua internetissä kurssimaksua maksamatta, mutta ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään on lisättävä maininta alennuksesta. Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijan tulee olla yhteydessä toimistoon ja sopia tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta ja maksupäivästä.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 26.11.2018 10:00:00

Opettaja: Kristiina Jokivuori

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 2, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Pe: 09.45-11.15

Kevätlukukausi: 18.1.2019 - 3.5.2019 (30 oppituntia)

Kurssimaksu: 135,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit