Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

3303039 Teatterikurssi senioreille

Huom! Opetusta ei ole 18.2.

Hinta senioreille, eläkeläisille, työttömille, oppimisvaikeuksista kärsiville ja maahanmuuttajille 90 €. Opetushallitus tukee tätä kurssia.

Teatterikurssilla tutustutaan näyttelijäntyöhön ja teatteri-ilmaisuun rennossa ilmapiirissä. Kurssin painopisteenä ei ole näytelmän valmistaminen, vaan kurssi keskittyy positiiviseen kohtaamiseen ja ryhmässä toimimiseen draaman ja teatterin keinoin. Käymme mm. läpi klassikkonäytelmien tekstejä, runoja ja erilaisia kohtausharjoitteita. Kurssin lopuksi valmistamme esitettäväksi valitun kohtauksen, mikäli ryhmä niin haluaa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Kurssin voi maksaa kulttuuriedulla.

OPETUSHALLITUKSEN TUKEMAT KURSSIT

Opetushallitus tukee opiston työtä ja opiskelijoita. Tuen avulla on myönnetty alennuksia kurssimaksuista maahan muuttaneille (ei turvapaikanhakijoille), oppimisvaikeuksista kärsiville, työttömille, senioriväestölle (yli 63-vuotiaille) ja eläkeläisille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Alennukset eivät koske kaikkia kursseja, vaan ainoastaan niitä kursseja, joiden kurssitietoihin alennus on merkitty. Kaikkien alennukseen oikeutettujen tulee ottaa yhteys toimistoon ennen kurssin maksamista. Maahan muuttaneiden, alle 63-vuotiaiden eläkeläisten, työttömien ja oppimisvaikeuksista kärsivien tulee todistaa oikeutensa kurssimaksualennukseen. Oikeus alennukseen on osoitettava joka lukukausi. Alennuksia ei myönnetä takautuvasti. Kurssille voi ilmoittautua internetissä kurssimaksua maksamatta, mutta ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään on lisättävä maininta alennuksesta. Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijan tulee olla yhteydessä toimistoon ja sopia tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta ja maksupäivästä.

Ilmoittautuminen alkaa: 26.11.2018 10:00:00

Opettaja: TeM Katja Joutsijoki

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Lka 206, 2. krs (monitoimi), Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki

Päivä ja kello: Ma: 11.00-12.30

Kevätlukukausi: 28.1.2019 - 8.4.2019 (20 oppituntia)

Hinta senioreille, eläkeläisille, työttömille, oppimisvaikeuksista kärsiville ja maahanmuuttajille 90 €. : 120,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit