Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

3303063 Elämäntarinan kirjoitusryhmä

Hinta senioreille, eläkeläisille, työttömille, oppimisvaikeuksista kärsiville ja maahanmuuttajille 89 €, Opetushallitus tukee tätä kurssia.

Ryhmä on tarkoitettu henkilökohtaista elämäntarinaa/tarinoita jo kirjoittaville tai kirjoittamista aloitteleville. Kokoontumisissa ryhmän jäsenet lukevat toisilleen kirjoittamiaan tekstejä. Kurssilla pyritään kannustavassa ilmapiirissä yhdessä keskustellen siihen, että jokainen löytää kirjoittamisprosessissaan oman persoonallisen tapansa kirjoittaa omaan, vanhempiensa, isovanhempiensa tai sukunsa elämään liittyviä tekstejä. Voit kirjoittaa pieniä katkelmia tai laajempaa tarinaa. Kurssi ei vaadi mitään aikaisempaa osaamista, vain kiinnostusta kirjoittamiseen. Voit olla aloitteleva kirjoittaja tai kirjoitusprosessia jatkava.

OPETUSHALLITUKSEN TUKEMAT KURSSIT

Opetushallitus tukee opiston työtä ja opiskelijoita. Tuen avulla on myönnetty alennuksia kurssimaksuista maahan muuttaneille (ei turvapaikanhakijoille), oppimisvaikeuksista kärsiville, työttömille, senioriväestölle (yli 63-vuotiaille) ja eläkeläisille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Alennukset eivät koske kaikkia kursseja, vaan ainoastaan niitä kursseja, joiden kurssitietoihin alennus on merkitty. Kaikkien alennukseen oikeutettujen tulee ottaa yhteys toimistoon ennen kurssin maksamista. Maahan muuttaneiden, alle 63-vuotiaiden eläkeläisten, työttömien ja oppimisvaikeuksista kärsivien tulee todistaa oikeutensa kurssimaksualennukseen. Oikeus alennukseen on osoitettava joka lukukausi. Alennuksia ei myönnetä takautuvasti. Kurssille voi ilmoittautua internetissä kurssimaksua maksamatta, mutta ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään on lisättävä maininta alennuksesta. Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijan tulee olla yhteydessä toimistoon ja sopia tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta ja maksupäivästä.

Ilmoittautuminen alkaa: 26.11.2018 10:00:00

Opettaja: VTM, kirjallisuusterapeutti Riitta Tuomisto

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 9, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Lka 706, 7. krs, Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 15.00-17.30

Kevätlukukausi: 12.3.2019 - 23.4.2019 (21 oppituntia)

Hinta senioreille, eläkeläisille, työttömille, oppimisvaikeuksista kärsiville ja maahanmuuttajille 89 €, Opetushallitus tukee tätä kurssia.: 126,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit