Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

400210 Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen (HyTe) –osaamiskokonaisuus (25 op/Itä-Suomen yliopisto)

Verkkokurssi

Maksut: 430 € (210 € ilmoittautuessa ja 220 € rekisteröityessä yliopistolle)

Opetuspaikka: Helsingin aikuisopiston tilat

Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen (HyTe) -osaamiskokonaisuuden opinnoissa tarkastellaan hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen peruskäsitteitä, rakenteita ja terveyden edistämisen laajaa toimintakenttää. Opinnot antavat kattavan kuvan uudistuvaan sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmään, sen ohjauksesta, toimeenpanosta, päätöksenteosta ja sen johtamisesta aina toimintaa arvioiviin mittareihin. Opinnot avaavat terveyden edistämisen ja hyvinvoinnin moniulotteisuutta sekä sen globaaleja kysymyksiä, unohtamatta sitä, miten monia eri toimijoita hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen kysymykset yhteiskunnassa koskettavat ja millä keskeisillä toimilla on mahdollista edistää eri ikäisten ihmisten hyvinvointia ja toimintakykyistä elämää.

Opinnot soveltuvat hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen koordinaattoreille, suunnittelijoille, asiantuntijoille, kehittäjille, johtajille, terveydenhoitajille ja kaikille sosiaali- ja terveysalalla tai kolmannella sektorilla ja muissa asiantuntijatehtävissä toimiville, jotka tarvitsevat sote-uudistuksen myötä vahvistamista tai päivitystä osaamiseensa hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen ajankohtaisissa kysymyksissä.

Osaamiskokonaisuus rakentuu neljästä, kaikille yhteisistä opintojaksoista ja valinnaisista jaksoista, joista aikuisopistolla on tarjolla kaksi opintojaksoa (Rakenteellinen ja vaikuttava sosiaalityö 5 op ja Erilaiset kulttuuritaustat ja terveyskäytännöt 3 op).

Opiskelu onnistuu joustavasti eri puolilta Suomea, sillä asiantuntijaluennot, oppimistehtävät ja keskustelut ovat kaikki verkko-oppimisympäristö Moodlessa. Jaksokohtaiset opiskeluohjeet löytyvät oppimisympäristö Moodlesta.

Tutkintovaatimukset ja muuta lisätietoa netistä: http://www.uef.fi/fi/web/aducate/opetustarjonta

Kokonaisuuteen kuuluvat kurssit:
400214: Erilaiset kulttuuritaustat ja terveyskäytännöt (3 op / Itä-Suomen yliopisto)

Ilmoittautuminen alkaa: 26.11.2018 10:00:00

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 100, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: OHJATTU VERKKO-OPISKELU

Kevätlukukausi: 1.1.2019 - 31.5.2019 (1 oppituntia)

Yhteensä 430 €. 210 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ja 220 € rekisteröidyttäessä yliopistolle: 210,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit