Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

5102069 Kotipuutarhurin kevätvinkit

Hinta senioreille, eläkeläisille, työttömille, oppimisvaikeuksista kärsiville ja maahanmuuttajille 70 €. Opetushallitus tukee tätä kurssia.

Perusteellinen puutarhakurssi sisältää teoria- ja käytäntöosuudet. Sunnuntain teoriatunnin aiheita ovat mm.: koriste- ja marjapensaiden hoitotyöt, kasvuvyöhykkeet, maanparannus, lannoitus, katteet, kasvinsuojelu, kasvitaudit, tuholaiset, istutus, lisäys ja leikkaus. Käydään läpi myös koriste- ja hedelmäpuiden hoitotyöt; Kasvuvyöhykkeet, maanparannus, lannoitus, katteet, kasvinsuojelu, kasvitaudit, tuholaiset, istutus, lisäys, leikkaus. Käytännön leikkaukset opettajan valitsemassa kohteessa tai kurssilaisen kotipuutarhoissa. Mukaan muistiinpanovälineet ja valpas mieli.


OPETUSHALLITUKSEN TUKEMAT KURSSIT

Opetushallitus tukee opiston työtä ja opiskelijoita. Tuen avulla on myönnetty alennuksia kurssimaksuista maahan muuttaneille (ei turvapaikanhakijoille), oppimisvaikeuksista kärsiville, työttömille, senioriväestölle (yli 63-vuotiaille) ja eläkeläisille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Alennukset eivät koske kaikkia kursseja, vaan ainoastaan niitä kursseja, joiden kurssitietoihin alennus on merkitty. Kaikkien alennukseen oikeutettujen tulee ottaa yhteys toimistoon ennen kurssin maksamista. Maahan muuttaneiden, alle 63-vuotiaiden eläkeläisten, työttömien ja oppimisvaikeuksista kärsivien tulee todistaa oikeutensa kurssimaksualennukseen. Oikeus alennukseen on osoitettava joka lukukausi. Alennuksia ei myönnetä takautuvasti. Kurssille voi ilmoittautua internetissä kurssimaksua maksamatta, mutta ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään on lisättävä maininta alennuksesta. Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijan tulee olla yhteydessä toimistoon ja sopia tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta ja maksupäivästä.

Ilmoittautuminen alkaa: 26.11.2018 10:00:00

Opettaja: Puutarhuri Marko Ahola

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Lka 307, 3. krs, Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki

Päivä ja kello: Ma: 17.00-20.15 Ti: 17.00-20.15 Pe: 17.00-19.15

Kevätlukukausi: 15.4.2019 - 29.4.2019 (15 oppituntia)

Kurssimaksu: 90,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit