Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1207041 Kertaa ja kuuntele espanjaa etänä

Hinta 106 € sisältää verkkomateriaalimaksun.

Tervetuloa harjoittamaan ja parantamaan espanjan kielitaitoasi etänä! Tällä kurssilla kerrataan ja syvennetään tietoja kieliopista, mm. muutosverbeistä, subjunktiivin käytöstä ja passiivista. Samalla erilaisten audiomateriaalien avulla kehitetään kuullun ymmärtämistä sekä verestetään ja laajennetaan sanavarastoa. Pääset lisäksi harjoittelemaan kirjallista espanjankielistä ilmaisua verkkomateriaalin keskustelualueella muiden kurssilaisten kanssa. Saat joka viikko uuden aiheen harjoituksineen ja voit opiskella juuri silloin kuin itsellesi sopii! Kurssi sopii hyvin jatkoksi myös syksyn opiskelijoille, koska materiaali on täysin uusi. Oppimisalustana on helppokäyttöinen Moodle, johon käyttäjätunnus ja salasana lähetetään sähköpostilla ennen kurssin alkua. Tarvitset nettiyhteyden lisäksi kaiuttimet/kuulokkeet

Verkkokurssien yleinen ohje

Verkkokurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka hallitsevat tietotekniikan perustaidot ja joilla on mahdollisuus käyttää tietokonetta internet-yhteyksineen. Opetus järjestetään joko kokonaan verkossa tai siten, että kurssilla on sekä lähitapaamisia että ohjattua verkko-opiskelua. Joillain kursseilla yhteydenpito opettajan ja opiskelijan välillä käydään sähköpostin välityksellä.

Oppimisalustana käytetään Moodlea. Helsingin aikuisopiston Moodle-ympäristön osoite on http://moodle.helao.fi. Kurssille osallistumista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, muista ilmoittaa se, kun ilmoittaudut. Ennen kurssin alkua saat tekstiviestillä käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tarkista siis, että varmasti annat oikean puhelinnumeron. Pääset kirjautumaan kurssille muutamaa päivää ennen kurssin alkua. Jos tunnuksesi ei toimi, ota heti yhteyttä: Kimmo Satola, kimmo.satola@helao.fi, 050 592 6053.

Ilmoittautuminen alkaa: 26.11.2018 10:00:00

Opettaja: FM Hanna Puhakka

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: OHJATTU VERKKO-OPISKELU

Päivä ja kello: Ma: 00.00-00.00

Kevätlukukausi: 21.1.2019 - 29.3.2019 (20 oppituntia)

Kurssimaksu: 106,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit