Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1104040 Puutöiden kevät 2

Hinta senioreille, eläkeläisille, työttömille, oppimisvaikeuksista kärsiville ja maahanmuuttajille 108€. Opetushallitus tukee tätä kurssia.

Jatkokurssi Puutöiden kevät 1:lle, joka sopii myös uusille tulijoille. Tule puutyön peruskurssille: suunnittele ja valmista sekä käsityömenetelmin että koneiden avulla pieniä tai vähän isompiakin puutöitä kotiin, puutarhaan tai mökille. Voit esim. tehdä puualustoja, leluja, linnunpönttöjä ja pieniä sorvaustöitä tai yksinkertaisia huonekaluja, entisöidä tai tuunata vanhaa. Enemmän tehneille vaativammat aiheet, mallit ja työmenetelmät. Materiaalit mielellään omia tai opettaja ohjaa niiden ostamisessa. Uudet opiskelijat voivat olla yhteydessä opettajaan ennen kurssin alkua: mitä kannattaa tehdä ja mitä hankkia. Oheiskurssiksi 1104044 Kierrätyskorujen iltapäivä tai 1104045 Metallilankatyöt.

OPETUSHALLITUKSEN TUKEMAT KURSSIT

Opetushallitus tukee opiston työtä ja opiskelijoita. Tuen avulla on myönnetty alennuksia kurssimaksuista maahan muuttaneille (ei turvapaikanhakijoille), oppimisvaikeuksista kärsiville, työttömille, senioriväestölle (yli 63-vuotiaille) ja eläkeläisille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Alennukset eivät koske kaikkia kursseja, vaan ainoastaan niitä kursseja, joiden kurssitietoihin alennus on merkitty. Kaikkien alennukseen oikeutettujen tulee ottaa yhteys toimistoon ennen kurssin maksamista. Maahan muuttaneiden, alle 63-vuotiaiden eläkeläisten, työttömien ja oppimisvaikeuksista kärsivien tulee todistaa oikeutensa kurssimaksualennukseen. Oikeus alennukseen on osoitettava joka lukukausi. Alennuksia ei myönnetä takautuvasti. Kurssille voi ilmoittautua internetissä kurssimaksua maksamatta, mutta ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään on lisättävä maininta alennuksesta. Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijan tulee olla yhteydessä toimistoon ja sopia tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta ja maksupäivästä.

Ilmoittautuminen alkaa: 26.11.2018 10:00:00

Opettaja: YAMK tradenomi, AMK muotoilija Esko Lovikka

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Rudolf Steiner-koulu, Lehtikuusentie 6, 00270

Päivä ja kello: Ma: 17.00-20.00

Kevätlukukausi: 11.3.2019 - 15.4.2019 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 138,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit