Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1104047 Huovuta kukkia kotiin ja kaverille

Hinta senioreille, eläkeläisille, työttömille, oppimisvaikeuksista kärsiville ja maahanmuuttajille 26 €. Opetushallitus tukee tätä kurssia.

Huovutuskurssilla teemme märkähuovutustekniikalla hyvin aidon oloisia kukkia - kalloja, unikkoja tai ruusuja. Kukka sopii esimerkiksi ikikukaksi maljakkoon, rintakoruksi takkiin tai koristeeksi hattuun. Samalla opit huopaneulan käytön apuvälineenä kukan muotoilussa.  Koristele kukat silkkikuiduin tai helmin. Materiaalimaksu opettajalle käytön mukaan. Tarvikeluettelo lähetetään ennen kurssin alkua sähköpostilla. Oheiskursseiksi sopivat 1104032 Luova kudonta -tutustumiskurssi ja 1104045 Metallilankatyöt. Opettajasta lisätietoa http://www.tetridesign.com/.

OPETUSHALLITUKSEN TUKEMAT KURSSIT

Opetushallitus tukee opiston työtä ja opiskelijoita. Tuen avulla on myönnetty alennuksia kurssimaksuista maahan muuttaneille (ei turvapaikanhakijoille), oppimisvaikeuksista kärsiville, työttömille, senioriväestölle (yli 63-vuotiaille) ja eläkeläisille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Alennukset eivät koske kaikkia kursseja, vaan ainoastaan niitä kursseja, joiden kurssitietoihin alennus on merkitty. Kaikkien alennukseen oikeutettujen tulee ottaa yhteys toimistoon ennen kurssin maksamista. Maahan muuttaneiden, alle 63-vuotiaiden eläkeläisten, työttömien ja oppimisvaikeuksista kärsivien tulee todistaa oikeutensa kurssimaksualennukseen. Oikeus alennukseen on osoitettava joka lukukausi. Alennuksia ei myönnetä takautuvasti. Kurssille voi ilmoittautua internetissä kurssimaksua maksamatta, mutta ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään on lisättävä maininta alennuksesta. Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijan tulee olla yhteydessä toimistoon ja sopia tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta ja maksupäivästä.

Ilmoittautuminen alkaa: 26.11.2018 10:00:00

Opettaja: Anna-Karoliina Tetri

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Lka 308, 3. krs (käsityö), Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki

Päivä ja kello: Su: 10.00-15.00

Kevätlukukausi: 7.4.2019 - 7.4.2019 (6 oppituntia)

Hinta senioreille, eläkeläisille, työttömille, oppimisvaikeuksista kärsiville ja maahanmuuttajille 26 €. Opetushallitus tukee tätä kurssia.: 36,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit