Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1205031 Aktivoi ja päivitä ranskaa etänä

Ei opetusta viikolla 8.

Hinta 106 (sisältää verkkomateriaalimaksun).

Kiirettä pitää etkä ehdi tulla kurssille? Ei hätää, tule mukaan kertaamaan ja päivittämään ehkäpä jo ruostuneitakin ranskan kielen taitojasi joustavasti oman aikataulusi mukaan etäkurssille. Saat viikoittain uuden arkielämän käyttöranskaa harjoittavan aiheen, johon kuuluu kielioppiosion lisäksi kuullun- ja /tai luetun ymmärtämistä. Pääpaino on uuden sanaston ja suomalaisille haasteellisimpien kielioppirakenteiden kuten passé composén, imperfektin ja objektipronominien harjoittelussa. Kurssilla on tarkoitus rohkaistua ja kehittyä lukemaan ja kuuntelemaan autenttisiakin tekstejä ja parantaa omaa kirjallista ilmaisua. Tehtävien vastaukset ovat osittain verkkosivulla ja osan lähetät opettajalle, jolta saat palautteen seuraavalla viikolla. Arvioitu viikoittainen opiskeluaika on noin 2-4 tuntia. Kurssi sopii kaikille n. 3-4- vuotta opistossa tai lyhyen kouluranskan opiskelleille ja myös syksyllä kurssin käyneille, sillä tällä kurssilla on eri sisältö. Tarvitset internet-yhteyden lisäksi kaiuttimet/kuulokkeet. Käyttäjätunnus ja salasana verkko-oppimisalustaan lähetetään tekstiviestillä tai sähköpostilla ennen kurssin alkua ja tarkemmat ohjeet helppokäyttöiseen verkko-oppimisalustaan (Moodle) saat opettajaltasi heti kurssin alussa.

Verkkokurssien yleinen ohje

Verkkokurssit on tarkoitettu opiskelijoille, jotka hallitsevat tietotekniikan perustaidot ja joilla on mahdollisuus käyttää tietokonetta internet-yhteyksineen. Opetus järjestetään joko kokonaan verkossa tai siten, että kurssilla on sekä lähitapaamisia että ohjattua verkko-opiskelua. Joillain kursseilla yhteydenpito opettajan ja opiskelijan välillä käydään sähköpostin välityksellä.

Oppimisalustana käytetään Moodlea. Helsingin aikuisopiston Moodle-ympäristön osoite on http://moodle.helao.fi. Kurssille osallistumista varten tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen, muista ilmoittaa se, kun ilmoittaudut. Ennen kurssin alkua saat tekstiviestillä käyttäjätunnuksen ja salasanan. Tarkista siis, että varmasti annat oikean puhelinnumeron. Pääset kirjautumaan kurssille muutamaa päivää ennen kurssin alkua. Jos tunnuksesi ei toimi, ota heti yhteyttä: Kimmo Satola, kimmo.satola@helao.fi, 050 592 6053.

Registration begins: 26.11.2018 10:00:00

Teacher: FM Maria Urasto

Number of places: Maximum number of course participants 16, There are available places on the course.

Name of course location: OHJATTU VERKKO-OPISKELU

Date and time: Monday: 00.00-00.00

Spring term: 21.1.2019 - 12.4.2019 (20 Lessons)

Price: 106,00 €

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject