Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1101097 Länsiafrikkalainen rytmiikka – viikonloppukurssi

Länsiafrikkalaisessa perinteessä tanssi ja musiikki kulkevat käsi kädessä – perkussiopohjainen musiikki on nimenomaan tanssimusiikkia. Viikonloppukurssilla tutustutaan länsiafrikkalaiseen rytmiikkaan ja lyömäsoittimiin. Pääasiassa harjoittelemme lyöntitekniikkaa ja helppoja rytmejä djembe-rummuilla, mutta osallistujilla on halutessaan mahdollisuus kokeilla myös dundunien soittoa. Kurssi sopii kaikille, aiempaa soittokokemusta ei tarvita. Afrikkalaisen tanssin harrastajat saavat kurssilta apua tanssirytmien ymmärtämiseen ja musiikin roolin hahmottamiseen tanssissa. Rytmikurssin yhteydessä järjestetään länsiafrikkalaisen tanssin kurssi, jolla työstetään samoja rytmejä. Rytmikurssilaiset puolestaan ovat tervetulleita tutustumaan tanssiin joko osallistumalla kurssille tai säestämällä tuntia muusikoiden johdolla.

Tämän kurssin voit maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri-ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on valmistunut.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 26.11.2018 10:00:00

Opettaja: Issa Dembele

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 2, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: La: 11.00-12.30 Su: 11.00-12.30

Kevätlukukausi: 18.5.2019 - 19.5.2019 (4 oppituntia)

Kurssimaksu: 35,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit