Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8301249 Taaperojumppa

KESÄKURSSI - SUMMER COURSE
Tämä kurssi on päättynyt

Taaperojumppa on tehokasta liikuntaa yhdessä 1–2-vuotiaan taaperon kanssa. Keskiössä ovat sekä aikuisen treeni että taaperon viihtyvyys; kurssilla treenataan lapsia innostavan musiikin tahdissa. Aluksi lämmitellään yhteisellä perheliikunnalla, jonka jälkeen vuorossa on lihaskuntoharjoittelu. Liikkeet tehdään joko taaperon ollessa mukana lisäpainona tai omalla kehonpainolla. Tunnin päättävät lasten rata, venyttelyt sekä rentoutushetki. Treenin tavoitteena on kehittää lihaskuntoa, liikkuvuutta ja aerobista kuntoa. Kurssille voi osallistua 1–2-vuotiaan taaperon kanssa esimerkiksi äiti, isä, kummi, mummi, vaari tai muu lapselle tärkeä aikuinen. Aikuinen ilmoittautuu kurssille; myös lapsen nimi merkitään ilmoittautumislomakkeeseen. Jos haluat osallistua kurssille useamman kuin yhden lapsen kanssa, ota yhteyttä toimistoon ennen kurssille ilmoittautumista.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 3.6.2019 10:00:00

Opettaja: Jenna Rignell

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 1, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Pe: 12.40-13.40

Kevätlukukausi: 10.5.2019 - 31.5.2019 (4 oppituntia)

36 € / lapsi ja aikuinen: 36,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit