Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105199 Babybaletti

UUSI KURSSI!

Babybaletti on aikuisen ja vauvan yhteistä liikuntaa sekä tehokasta liikkuvuus- ja lihaskuntoharjoittelua kauniin balettimusiikin siivittämänä. Tunnilla tehdään sekä baletin että kehonhuollon harjoituksia nautiskellen ja omaa kehoa kuunnellen. Erityishuomio on keskivartalon tuen löytämisessä, reisien, pakaroiden ja yläselän vahvistamisessa, rintakehän liikkuvuusharjoituksissa sekä lantionpohjan vahvistamisessa. Lisäksi työstetään mahdollista vatsalihasten erkaumaa. Harjoituksissa hyödynnetään balettitankoja ja erilaisia välineitä. Tunti ei sisällä hyppyjä eikä vaikeita koreografisia osioita, vaan sopii nimenomaan palauttavaksi harjoitteluksi raskauden ja synnytyksen jälkeen. Vauva voi olla mukana kantoliinassa/-repussa tai vieressä viltillä. Kurssi sopii aikuiselle ja vauvalle, joka osaa kannatella päätään (yleensä noin 2–3 kk alkaen) noin 10 kk ikään asti. Aikaisempaa kokemusta baletista tai kehonhuoltolajeista ei tarvita. Aikuinen ilmoittautuu kurssille; myös lapsen nimi merkitään ilmoittautumislomakkeeseen.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 15.2.2019 10:00:00

Opettaja: Jenna Rignell

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 2, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Pe: 13.45-14.45

Kevätlukukausi: 10.5.2019 - 24.5.2019 (4 oppituntia)

36 € / lapsi ja aikuinen: 36,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit