Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8301004 Iyengarjooga tutustumiskurssi

UUSI KURSSI!

Iyengarjooga on asanaharjoitteluun perustuvaa joogaa, johon tuodaan syvyyttä erilaisten apuvälineiden käytöllä. Välineet auttavat myös yksilöllisessä ja turvallisessa edistymisessä. Tunneilla keskitytään tarkkaan ja kokonaisvaltaiseen kehon linjaukseen, joka vaikuttaa lihastasapainoon ja liikkuvuuteen. Kehollinen huomio kohdistetaan samanaikaisesti koko kehoon, mikä auttaa myös mielen rauhoittumisessa. Tavoitteena on vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä, kehittää harjoituksesta omaa itseä kunnioittavaa ja saavuttaa sisäinen ja ulkoinen lempeys osaksi omaa elämää sekä joogamatolla että maton ulkopuolisessa elämässä. Tutustumiskurssi sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille, aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvita.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 1.5.2019 10:00:00

Opettaja: Riikonen, Kira

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 2, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 18.00-20.15

Syyslukukausi: 14.8.2019 - 28.8.2019 (9 oppituntia)

Kurssimaksu: 63,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit