Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8301006 Parijooga kesäkurssi

UUSI KURSSI!

Parijooga on yhteistä aikaa joogan parissa esimerkiksi kumppanin, ystävän tai yli 14-vuotiaan lapsen kanssa. Harjoituksissa keskeistä on toisen kohtaaminen ja kuunteleminen, yhdessä tekeminen, kokeminen ja läsnä oleminen. Joogaharjoituksilla pyritään huoltamaan selkää ja jalkoja, vahvistamaan keskivartaloa sekä kehittämään tasapainoa ja luottamusta. Ilmapiiri tukee sisäistä rauhoittumista, ja toisen kosketus ja apu syventävät venytyksiä. Tunti päättyy syvään loppurentoutukseen. Harjoituksista annetaan erilaisia variaatioita, joten kurssi sopii sekä vasta-alkajille että niille, jotka haluavat syventää aikaisempia taitojaan lajista. Vain toinen parista ilmoittautuu kurssille; myös toisen osallistujan nimi merkitään ilmoittautumislomakkeeseen.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 1.5.2019 10:00:00

Opettaja: Rignell, Jenna

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 7, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 1, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: To: 18.45-21.00

Syyslukukausi: 29.8.2019 - 29.8.2019 (3 oppituntia)

42 €/pari: 42,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit