Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1105010 Tanssimix

Ei opetusta 22.10.

Tanssilajeja yhdistelevät mix-kurssit tarjoavat maistiaisia erilaisista tanssi- ja musiikkityyleistä. Kursseilla tutustutaan lajeille ominaisiin piirteisiin sekä liikekieleen hikoilua ja hauskanpitoa unohtamatta. Kurssit sopivat sekä vasta-alkajille että enemmänkin tanssineille.

Kurssilla tutustutaan iloisesti liikkuen eri tanssilajeihin ja -tyyleihin ja niiden olennaisimpiin ja parhaisiin piirteisiin. Tunneilla tutustutaan muun muassa nykytanssiin, jazz-tanssiin sekä katutansseihin ja edetään lattareista balettiin ja trenditansseista kansantanssiin. Harjoitukset tehdään omaa kehoa kuunnellen ja persoonallisuutta korostaen. Tunnin aikana perehdytään alkulämmittelyn jälkeen 6–7 eri tanssityyliin koko ajan liikkeessä pysyen. Lopuksi venytellään; kurssilla tehdään myös rentoutusharjoituksia. Tarkoituksena ei ole omaksua monimutkaisia askelkuvioita, vaan löytää tanssin ja liikkumisen ilo. Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että aiempaa tanssikokemusta omaaville.

Teacher: Tuoresmäki, Heini

Number of places: Maximum number of course participants 18, The course is fully booked, you can register on the waiting list.

Name of course location: Lka YK7 (liikunta), -1. krs, Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki

Date and time: Tuesday: 17.55-19.10

Autumn term: 10.9.2019 - 3.12.2019 (20 Lessons)

Price: 130,00 €

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject