Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105093 Autenttinen liike - sisäinen tanssi

Autenttisessa liikkeessä tutkitaan jokaisen persoonallista tapaa liikkua keskittyen kehon sisäisiin tuntemuksiin. Liiketutkimusmatkaa tuetaan kehityksellisen liikkeen, kehonhuollon ja mielikuvatyöskentelyn keinoin. Kokemuksia jaetaan liikkeen ja sanojen avulla. Autenttinen liike auttaa vapauttamaan luovia voimavaroja ja kehittämään itsetuntemusta. Kurssi sopii kaikille, joilla on kykyä ja halua uppoutua oman liikkeen kuunteluun välillä myös silmät suljettuna. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Kurssipäivään sisältyy 60 minuutin lounastauko.

Keho ja mieli -tanssikurssit auttavat huoltamaan ja vahvistamaan sekä kehoa että mieltä. Tavoitteena on myös itsetuntemuksen kokonaisvaltainen kehittäminen. Kurssit sopivat sekä vasta-alkajille että kokeneemmille tanssijoille.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 3.6.2019 10:00:00

Opettaja: Sarvela, Annika

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 1, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: La: 10.00-16.15

Syyslukukausi: 21.9.2019 - 21.9.2019 (7 oppituntia)

Kurssimaksu: 56,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit