Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1105112 Seniorilattari alkeet Munkkiniemessä

Ei opetusta 16.10.

Kurssilla opetellaan perusaskeleet salsaan, sambaan, merengueen, cha cha cha:han, rumbaan, bachataan ja jiveen. Yhtä tanssia harjoitellaan noin 4 viikkoa. Tunneilla tanssitaan rivilattaria, joten paria ei tarvita. Kurssi sopii kaikille latinalaistansseista kiinnostuneille senioreille, myös miehille. Opetushallitus tukee tätä kurssia.

Tanssia senioreille -kurssit sopivat iäkkäämmille tanssijoille, niin naisille kuin miehillekin. Seniorilattaritunneilla tanssitaan latinalaistansseja soolona, joten paria ei tarvita. Sopivia kursseja löytyy sekä vasta-alkajille että kokeneemmille tanssijoille.

Opetushallitus tukee senioriliikuntaa ja -tanssia, mikä näkyy kurssikohtaisesti edullisempana hintana eläkeläisille ja yli 63-vuotialle senioreille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Kaikkien alennukseen oikeutettujen tulee ottaa yhteys toimistoon ennen kurssin maksamista. Alle 63-vuotiaiden eläkeläisten tulee todistaa oikeutensa kurssimaksualennukseen. Oikeus alennukseen on osoitettava joka lukukausi. Alennuksia ei myönnetä takautuvasti. Kurssille voi ilmoittautua internetissä kurssimaksua maksamatta, mutta ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään on lisättävä maininta alennuksesta. Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijan tulee olla yhteydessä toimistoon ja sopia tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta ja maksupäivästä.

Ilmoittautuminen alkaa: 3.6.2019 10:00:00

Opettaja: Juvonen, Airi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Munkkiniemen palvelukeskus, Laajalahdentie 30, 00330 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 15.00-16.00

Syyslukukausi: 11.9.2019 - 4.12.2019 (16 oppituntia)

79 € eläkeläiset ja yli 63-vuotiaat: 79,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit