Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8301057 Iyengarjooga: jalkaterän ja polven linjaus

UUSI KURSSI!

Iyengarjooga on asanaharjoitteluun perustuvaa joogaa, jossa keskitytään tarkkaan ja kokonaisvaltaiseen kehon linjaukseen, joka vaikuttaa lihastasapainoon ja liikkuvuuteen. Tavoitteena on vahvistaa kehon ja mielen yhteyttä, kehittää harjoituksesta omaa itseä kunnioittavaa ja saavuttaa sisäinen ja ulkoinen lempeys. Tällä kurssilla keskitytään jalkaterän aktivointiin ja linjaukseen sekä polven oikeaan linjaukseen. Asana aloitetaan jalkateristä ja samalla juurrutaan sekä otetaan alustan tuki avuksi harjoitukseen. Oikea linjaus auttaa tekemään harjoittelusta vakaampaa ja turvallisempaa vähentämällä nivelten kuormitusta, laajentamalla liikkuvuutta sekä vahvistamalla kaikkien lihasryhmien toimintaa. Kurssilla käytetään joogan apuvälineitä tehostamaan harjoittelua, auttamaan oikean linjauksen löytämisessä ja mahdollistamaan harjoittelu kehon kireyksistä, puolieroista tai muista rajoitteista huolimatta. Kurssipäivään sisältyy 15 min tauko. Kurssi sopii kaikenkuntoisille ja -ikäisille, sekä vasta-alkajille että kokeneemmille joogaajille.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 3.6.2019 10:00:00

Opettaja: Riikonen, Kira

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 18, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 1, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: La: 10.00-13.15

Syyslukukausi: 26.10.2019 - 26.10.2019 (4 oppituntia)

Kurssimaksu: 32,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit