Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8301094 Pilates raskaana oleville

Raskauden edetessä kehon tasapainopiste muuttuu, ja kasvava vatsa tuo haasteita ryhdille ja tukilihaksille. Kurssilla otetaan huomioon raskaana olevien erityistarpeet ja haasteet. Tunneilla tehdään pilates-liikkeitä rauhalliseen tahtiin omaa kehoa kuunnellen sekä pyritään aktivoimaan ryhtilihaksia ja rentouttamaan kireitä lihaksia. Kurssi on tarkoitettu raskaana oleville toisesta raskauskolmanneksesta loppuraskauteen. Kurssia ei suositella, jos on ennenaikaisen synnytyksen riski, useita keskenmenoja, veritulppa tai sen epäilys, korkea verenpaine tai monikkoraskaus.

PILATES

Ryhtiä, elastisuutta, virkeyttä! Pilates-harjoitteiden tarkoituksena on korjata ja parantaa kehon linjausta, voimatasapainoa ja liikkuvuutta ja vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia. Selkeät ja yksinkertaiset pilateksen perusperiaatteisiin pohjautuvat harjoitukset tehdään keskittyneesti, rauhallisesti ja täsmällisesti hengityksen rytmittäminä. Liikkeet aktivoivat tehokkaasti kehon luonnollista ryhtiä tukevia syviä lihaksia. Harjoitteilla rentoutetaan kehon ylimääräisiä lihaskireyksiä ja haetaan liikkumiseen virtaavuutta ja joustavuutta. Otathan huomioon ryhmän tason ilmoittautuessasi.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 3.6.2019 10:00:00

Opettaja: Anttonen, Saara

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 2, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: La: 09.45-10.45

Syyslukukausi: 26.10.2019 - 30.11.2019 (8 oppituntia)

Kurssimaksu: 62,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit