Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8301136 Tasapaino- ja ryhtiharjoittelu senioreille B

Kurssilla tehdään erilaisia tukilihaksia vahvistavia ja tasapainoa kehittäviä harjoitteita. Välineinä käytetään muun muassa jumppapalloa, keppiä ja käsipainoja. Liikkeitä tehdään myös lattiatasossa, mutta kaikki harjoitukset ovat sovellettavissa istuen tehtäviksi. Kurssi sopii kaikenkuntoisille senioreille.

Opetushallitus tukee tätä kurssia.

Opetushallitus tukee senioriliikuntaa, mikä näkyy kurssikohtaisesti edullisempana hintana eläkeläisille ja yli 63-vuotialle senioreille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Kaikkien alennukseen oikeutettujen tulee ottaa yhteys toimistoon ennen kurssin maksamista. Alle 63-vuotiaiden eläkeläisten tulee todistaa oikeutensa kurssimaksualennukseen. Oikeus alennukseen on osoitettava joka lukukausi. Alennuksia ei myönnetä takautuvasti. Kurssille voi ilmoittautua internetissä kurssimaksua maksamatta, mutta ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään on lisättävä maininta alennuksesta. Ilmoittautumisen jälkeen opiskelijan tulee olla yhteydessä toimistoon ja sopia tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta ja maksupäivästä.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.

Ilmoittautuminen alkaa: 3.6.2019 10:00:00

Opettaja: Jokivuori, Kristiina

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Lka YK7 (liikunta), -1. krs, Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki

Päivä ja kello: To: 12.40-13.25

Syyslukukausi: 12.9.2019 - 28.11.2019 (12 oppituntia)

59 € eläkeläiset ja yli 63-vuotiaat: 59,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit