Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

5102016 Tee-se-itse Viherseinä (DIY)

Haluatko rakentaa itse viherseinän, vertikaalisen sisäpuutarhan, vesiviljelyjärjestelmän tai hankkia valmiin järjestelmän? Tällä kurssilla opit, mitä tarkoittaa valmiin viherseinäjärjestelmän hankinta tai oman järjestelmän rakentaminen ja käyttö. Käymme läpi useita valmiita järjestelmiä, niiden ominaisuuksia ja eroja. Käymme läpi myös käytännön esimerkeillä vaihtoehtoja oman rautakauppatarvikkeilla rakennettavan tee-se-itse (DIY) viherseinä- ja vesiviljelyjärjestelmän rakentamiseen. Kurssin aikana voidaan ratkoa myös osallistujien tarpeita, ajatuksia ja ideoita oman järjestelmän toteutuksen osalta. Kurssin jälkeen osaat suunnitella ja rakentaa vesiviljelyjärjestelmän ja siihen perustuvan viherseinän. Edellisen päivän kurssilla käsitellään tarkemmin vesiviljelyn käyttöä ruoka- ja viherkasvien kasvatukseen.

Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on valmistunut.

Registration begins: 3.6.2019 10:00:00

Teacher: Spets, Jouni

Number of places: Maximum number of course participants 14, The course is fully booked, you can register on the waiting list.

Name of course location: Lka 301, 3. krs, Töölöntullinkatu 8, 00250 Helsinki

Date and time: Sunday: 11.00-14.30

Autumn term: 29.9.2019 - 29.9.2019 (4 Lessons)

Price: 28,00 €

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject