Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

400401 Markkinoinnin perusteet (7 op/Vaasan yliopisto)

Huomaa koulutuksen kokonaishinta!

Huom! Alustava ohjelma, muutokset mahdollisia

Hinta: yksittäinen opintojakso 115 € (65 € ilmoittautuessa ja 50 € rekisteröityessä yliopistolle). Opintojakso sisältyy opintokokonaisuuden maksuun.

Aika: viikot 39-45, kurssi aukeaa ma 23.9., verkko-opinnot Moodlesssa. Johdantowebinaari 25.9. klo 17-17.45 (luento nauhoitetaan ja se on katsottavissa myös myöhemmin)

Tavoite:

Opintojakson suoritettuaan opiskelija 1) osaa kertoa markkinointiajattelun kehitystä, 2) selittää markkinoinnin aseman yrityksen liiketoiminnassa erilaisissa toimintaympäristöissä, 3) osaa kuvata markkinoinnin päätehtävät ja perusprosessit, 4) osaa soveltaa markkinoinnin peruskäsitteitä ja työkaluja markkinoinnillisen kokonaisuuden luomisessa.

Sisältö:

Markkinoinnin peruskäsitteet, kysyntä- ja kilpailuympäristön analysointi, yrityksen tuotteiden ja palveluiden markkinointiprosessi sekä markkinoinnin keskeiset kilpailukeinot. Oppimisen perustana ovat luennot ja samanaikainen tutustuminen kirjallisuuteen. Näin syntyvää tietämystä vahvistetaan ymmärrykseksi harjoitustyön avulla. Harjoitustyössä suunnitellaan valitun tuotteen tai palvelun markkinoinnin kokonaisuutta ja esitetään se pienryhmissä.

Suoritustapa: etäluennot, keskustelut, tehtävät ja verkkotentti. Harjoitustyön palautuspäivät: laaditun aikataulun mukaisesti tai 9.12. tai 20.1. mennessä

Opettaja: Päivi Borisov

Kirjallisuus

Kotler, Philip, Armstrong Gary & Anders Parment (2016). Principles of Marketing Scandinavian Edition. Pearson Education Limited.

Lisäksi muu opettajan ilmoittama materiaali.

Kirjallisuus on lainattavissa esim. Tiedekirjasto Tritoniasta. Lisätietoa kirjastopalveluista.

Avoimen yliopiston peruutusehdot
  • Opintopaikan voi perua maksutta 14 päivää ennen opintojen alkua. Jos opintomaksu on maksettu, summa palautetaan kokonaisuudessaan opiskelijalle.
  • Opisto perii koko opintomaksun, jos peruutus tulee alle 14 päivää ennen opintojen alkamista, tai jos et peru opintoja ja jätät paikan käyttämättä.
  • Huom! Liittojen jäsenet: Opisto perii täyden, alentamattoman, opintomaksun, jos peruutus tulee myöhässä tai jätät paikan käyttämättä.
  • Opintomaksu palautetaan kokonaisuudessaan opiskelijalle, jos opisto peruuttaa koulutuksen.

HUOM! Jos olet Ammattiliitto Pro ry:n jäsen, voit ilmoittautua ja jättää opinnot kokonaan maksamatta. Tarkastamme jäsenyytesi elo-syyskuussa ja lähetämme sitten sinulle uuden laskun. Jos olet jäsen, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoriville "Pro". Paikkoja on rajoitetusti.

Kuuluu kokonaisuuteen:
400400: Markkinoinnin opintokokonaisuus (25 op/Vaasan yliopisto)

Opettaja: Borisov, Päivi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Ohjattu verkko-opiskelu

Syyslukukausi: 25.9.2019 - 9.12.2019 (1 oppituntia)

Yhteensä 115 € (65 € ilmoittautuessa ja 50 € rekisteröityessä yliopistolle): 115,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit