Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

400402 Relationship Marketing (7 op/Vaasan yliopisto)

Huomaa koulutuksen kokonaishinta!

Huom! Alustava ohjelma, muutokset mahdollisia

Hinta: yksittäinen opintojakso 115 € (65 € ilmoittautuessa ja 50 € rekisteröityessä yliopistolle. Opintojakso sisältyy opintokokonaisuuden maksuun.

Aika: viikot 46-3, kurssi aukeaa ma 11.11., verkko-opinnot Moodlessa. Johdantowebinaari 18.11. klo 17-17.45. (luento nauhoitetaan ja se on katsottavissa myös myöhemmin)

Tavoite / Learning outcomes: After completing this course students should be able to 1) Describe main concepts, frameworks and underpinnings of relationship marketing, 2) Explain how quality, satisfaction and value relate to relationship management, 3) Identify the challenges with creating and maintaining relationships with customers and other stakeholder groups. Sisältö / Content:

The objective of the course is to introduce students to relationship perspectives on marketing and how it differs from other forms and practices of marketing. The course includes themes such as: Relationship marketing versus transactional marketing; Relationship building blocks; quality, satisfaction and value, Relationship benefits and limits, Loyalty and CRM, Relationship marketing and performance.

Suoritustapa: keskustelut, tehtävät ja verkkotentti. Harjoitustyön palautuspäivät: laaditun aikataulun mukaisesti tai 1.3. tai 5.4. mennessä  

Lisätietoja: Kurssin opetuskieli on suomi. Osa materiaalista voi olla englanniksi.

Opettaja: Päivi Borisov

Kirjallisuus

1) Course book (to be announced later), 2) reading package (to be announced later).

Kirjallisuus on lainattavissa esim. Tiedekirjasto Tritoniasta. Lisätietoa kirjastopalveluista.

Avoimen yliopiston peruutusehdot
  • Opintopaikan voi perua maksutta 14 päivää ennen opintojen alkua. Jos opintomaksu on maksettu, summa palautetaan kokonaisuudessaan opiskelijalle.
  • Opisto perii koko opintomaksun, jos peruutus tulee alle 14 päivää ennen opintojen alkamista, tai jos et peru opintoja ja jätät paikan käyttämättä.
  • Huom! Liittojen jäsenet: Opisto perii täyden, alentamattoman, opintomaksun, jos peruutus tulee myöhässä tai jätät paikan käyttämättä.
  • Opintomaksu palautetaan kokonaisuudessaan opiskelijalle, jos opisto peruuttaa koulutuksen.

HUOM! Jos olet Ammattiliitto Pro ry:n jäsen, voit ilmoittautua ja jättää opinnot kokonaan maksamatta. Tarkastamme jäsenyytesi elo-syyskuussa ja lähetämme sitten sinulle uuden laskun. Jos olet jäsen, kirjoita ilmoittautumislomakkeen lisätietoriville "Pro". Paikkoja on rajoitetusti.

Kuuluu kokonaisuuteen:
400400: Markkinoinnin opintokokonaisuus (25 op/Vaasan yliopisto)

Opettaja: Borisov, Päivi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Ohjattu verkko-opiskelu

Syyslukukausi: 11.11.2019 - 31.12.2019 (1 oppituntia)

Yhteensä 115 € (65 € ilmoittautuessa ja 50 € rekisteröityessä yliopistolle): 65,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit