Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

8301287 Pilates kesäkurssi

Huom! Muutos kurssiaikataulussa!

Pilates-harjoitteiden tarkoituksena on korjata ja parantaa kehon linjausta, voimatasapainoa ja liikkuvuutta ja vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia. Selkeät ja yksinkertaiset pilateksen perusperiaatteisiin pohjautuvat harjoitukset tehdään keskittyneesti, rauhallisesti ja täsmällisesti hengityksen rytmittäminä. Liikkeet aktivoivat tehokkaasti kehon luonnollista ryhtiä tukevia syviä lihaksia. Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että kertauksena pilateksen alkeisiin jo aiemmin tutustuneille.

SAAPUMISOHJEET

Opiston salit 1 ja 2 ovat 1. kerroksessa, pukuhuoneet astangakoulun tiloissa -1. ja 2. krs. Ennen klo 16 alkavilla tunneilla käytetään -1. krs pukuhuoneita, klo 16 jälk. 2. krs pukutiloja. Tule ajoissa, tuntien aikana opiston tilojen ovi voi olla lukossa.

Saat Annankadun nelinumeroisen ovikoodin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiisi. Koodi on merkitty aivan vahvistuksen loppuun näin: AK=KOODI. Ota yhteys toimistoon, jos et saanut automaattista ilmoittautumisvahvistusta heti ilmoittautumisen jälkeen. Tarkista myös roskapostisi.


• Turvallisuussyistä kursseja on kesäkuussa vähemmän ja porrastetusti. Tunneille otetaan enintään 10 henkilöä ja tuntien välillä on n. 30 minuutin tauko. Vain toinen Annankadun liikuntasaleista on kurssikäytössä, toista voi käyttää pukutilana tarvittaessa. • Säilytä tunnilla turvaväli toisiin osallistujiin. Älä myöskään kosketa tai kättele muita. • Noudata hygienia- sekä muita ohjeita tarkoin. Huolehdithan omasta ja muiden turvallisuudesta pesemällä kädet aina paikalle saapuessa. Vaihtoehtoisesti voit käyttää käsidesiä. • Aivastamisen tai yskimisen yhteydessä suun eteen laitetaan kertakäyttö-nenäliina, joka heitetään heti käytön jälkeen pois. Jos nenäliinaa ei ole saatavilla, suojataan suu kyynärtaipeella. • Mikäli tunnet vähääkään flunssan oireita, jää pois tunnilta. • Treenimaton suojaksi suositellaan omaa puhdasta pyyhettä. Puhdista treenimatto käytön jälkeen.

Opettaja: Tuhkunen Annina

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Annankatu 29 B, sali 1, Annankatu 29 B, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 16.50 - 18.05 To: 16.50 - 18.05

Kevätlukukausi: 4.6.2020 - 11.6.2020 (4.99 oppituntia)

Kurssimaksu: 40,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 25.11.2019 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit