Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1101128 Löydä äänesi Werbeck-laululla

Ei opetusta 18.2.

Werbeck-laulun perusajatuksena on, että jokaisella ihmisellä on lauluääni. Oma ääni pitää vain vapauttaa esiin sointia kehittävien harjoitusten avulla. Kurssilla sukelletaan soinnin maailmaan ja opetellaan luonnollista äänenkäyttöä. Pääpaino on lauluharjoitusten teossa, joita tehdään yhdessä ryhmän kanssa. Kurssilla lauletaan yhdessä myös erilaisia yhteislauluja. Werbeck-lauluharjoitukset on Rudolf Steinerin kanssa yhteistyössä kehittänyt ruotsalainen oopperalaulaja Valborg Werbeck-Svärdström. Oppilaan on tarvittaessa mahdollisuus saada yksilöllisempää ohjausta ryhmätyöskentelyn ohessa. Kurssi sopii kaikille, eikä aikaisempaa laulukokemusta tarvitse olla. Tule kokemaan rauhallisia ja iloisia hetkiä laulaen!  

Hinta senioreille, eläkeläisille, työttömille, oppimisvaikeuksista kärsiville ja maahanmuuttajille 95 €. Opetushallitus tukee tätä kurssia.

Tämän kurssin voit maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.

Ilmoittautuminen alkaa: 25.11.2019 10:00:00

Opettaja: Sarmanto, Maria, Werbeck-laulunopettaja, laulaja

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Töölön ala-aste, 303

Päivä ja kello: Ti: 18.00-19.30

Kevätlukukausi: 4.2.2020 - 31.3.2020 (16 oppituntia)

95 € alennukseen oikeutettuille, muut 105 €: 105,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit