Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1103008 Öljyvärimaalaus – Perusmuotojen kautta ilmaisuun

Maalauskurssilla opitaan öljyvärien käyttöä, erilaisia maalaustekniikoita, sommittelua ja kehitetään omaa ilmaisua peruselementeistä lähtien. Omia ja opettajan antamia aiheita, myös havaintopohjaista harjoittelua ja työpajamaista työskentelyä. Hyödynnetään vesiohenteisia värejä alusmaalauksessa. Luonnostelumateriaalit sisältyvät kurssin hintaan. Kurssikirje.

* Öljyvärimaalauskurssilla pääteemana on oman ilmaisun kehittäminen alkaen yksinkertaisista lähtökohdista. Perusmuodot ja päävärit ovat maalauksen ydin. Etenemme asteittain moninaistuvaan muotokieleen ja runsaampaan värien käyttöön, koska "on mielekkäämpää lisätä kuin poistaa". Kurssilla työskennellään osin opettajan antamista aiheista, osin omista ideoista. Työt voi toteuttaa öljy- tai akryylivärein tai vaikkapa hyödyntäen akryylin nopeaa kuivumista aloituksessa, vaikka pääosa työstä maalataan öljyvärillä. Kurssi soveltuu kaikille kuvataiteesta kiinnostuneille. Luonnosmateriaalit sisältyvät kurssin hintaan.

Ei opetusta 13.10. *Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. 


Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut. *Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan. 

Opettaja: Taidemaalari Kimmo Tolin

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Opetustila/Taide 524, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 17.15 - 19.30

Syyslukukausi: 15.9.2020 - 24.11.2020 (30 oppituntia)

Kurssimaksu: 198,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit