Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1103055 Tee-se-itse valokuvausstudio

Valaisutyöpaja valokuvauksen harrastajille. Kurssilla harjoittelemme, miten edullisilla varusteilla voi tee-se-itse-hengessä luoda valoa, varjoja, värejä ja tilavaikutelmaa valokuviin. Kurssilla opittua voi soveltaa itse kotona. Kurssi on hyödyllinen kaikille valokuvauksen harrastajille, jotka ovat kiinnostuneita henkilö- ja asetelmakuvauksesta, mutta eivät halua satsata isoa summaa ammattimaisiin studiovälineisiin. 

* Kokeilemisen kautta opimme myös valokuvailmaisua, keskustelemme valokuvan sommittelemisesta ja tavoista viestiä. Opiskelijalla tulee olla käytössään oma kamera. Tähän käy mikä tahansa digitaalinen kamera, jossa voi tehdä valotukseen liittyviä säätöjä ja josta kuvia saadaan siirrettyä tietokoneelle esimerkiksi internetin tai siirtokaapelin avulla. Kurssille osallistuminen ei edellytä valokuvauksen perusteiden syvällistä osaamista, mutta oman kameran tulee olla itselle tuttu etukäteen.


Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut. *Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi perutaan tai se siirretään mahdollisuuksien mukaan.

Teacher: TaK, mediaopettaja Olli-Pekka Saukkoinen

Number of places: Maximum number of course participants 14, There are available places on the course.

Name of course location: Kädentaidot 510, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Date and time: Sa: 11.00 - 16.15

Autumn term: 14.11.2020 - 14.11.2020 (7 Lessons)

Price: 56,00 €

Registration begins: 1.6.2020 10:00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject