Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1103053 Valokuvauksen jatkokurssi

Kurssi jo perusteita hallitseville kuvaajille, jotka haluavat syventää omaa osaamistaan valokuvauksesta erilaiset vaihtelevat kuvausympäristöt ja -tilanteet huomioiden.  Esimerkkien ja tehtävien avulla laajennetaan omaa osaamista sommittelemisesta, kameratekniikasta ja valonkäytöstä. Kurssin viimeisellä kerralla käsitellään syntyneitä kuvia ja koostetaan niistä kuvasarjoja. Tämä on hyödyllistä kaikille, jotka haluavat esimerkiksi portfoliota tai sosiaalista mediaa varten opetella yhdistelemään kuvia mielenkiintoisesti. 

*Kurssilla paneudutaan muun muassa siihen, miten kameran säädöistä, ympäristön vallitsevasta valosta ja  salamasta voidaan saada enemmän irti pimeän vuodenajan haastavissa olosuhteissa.Opettaja perehdyttää kuvankäsittelyyn Adobe Lightroom CC Classic-ohjelmalla. Opiskelijat saavat kurssin luentomateriaalit omaan käyttöönsä. Opiskelijalla tulee olla koko kurssin ajan käytössään digitaalinen järjestelmäkamera, jo ensimmäisellä tapaamiskerralla.

Kurssi kokoontuu la 7.11., ti 10.11., la 21.11. ja ti 24.11. 

”Adoben uusi oppilaitosten lisenssisopimus  edellyttää, että kurssille osallistuja hankkii oman Adobe ID tunnuksen. Adoben Creative Cloud ohjelmistojen lisenssit aktivoidaan niin, että opiston tietokoneella opiskelija kirjautuu Creative Cloudiin Adoben ID-tunnuksella. Adobe ID -tunnus luodaan Adoben sivustolla (https://helpx.adobe.com/manage-account/using/create-update-adobe-id.html). Pyydämme, että opiskelija luo tunnuksen ennen kurssille tuloa, jotta siihen ei tarvitse käyttää kurssiaikaa.”


Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut. *Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. 

Opettaja: TaK, mediaopettaja Olli-Pekka Saukkoinen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Kädentaidot 510, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ti: 17.00 - 20.00 La: 11.00 - 14.00

Syyslukukausi: 7.11.2020 - 24.11.2020 (16 oppituntia)

Kurssimaksu: 128,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit