Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

3401017 Photoshop jatkokurssi

Suunnattu peruskurssin käyneille tai vastaavat taidot muuten hankkineille ohjelman käyttäjille. Jatkokurssilla opitaan käyttämään Photoshopia tehokkaammin. Syvennetään tasojen ja tasomaskien käyttämiseen liittyviä taitoja ja käydään läpi pikakomentoja. Opetellaan tekemään omia action -komentoja, joiden avulla on helppo automatisoida isojen kuvamäärien käsittelyä.

”Adoben uusi oppilaitosten lisenssisopimus  edellyttää, että kurssille osallistuja hankkii oman Adobe ID tunnuksen. Adoben Creative Cloud ohjelmistojen lisenssit aktivoidaan niin, että opiston tietokoneella opiskelija kirjautuu Creative Cloudiin Adoben ID-tunnuksella. Adobe ID -tunnus luodaan Adoben sivustolla (https://helpx.adobe.com/manage-account/using/create-update-adobe-id.html). Pyydämme, että opiskelija luo tunnuksen ennen kurssille tuloa, jotta siihen ei tarvitse käyttää kurssiaikaa.”

*Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)


Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.

Opettaja: Susanna Zographos

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: ATK 210, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 10.00 - 15.15

Syyslukukausi: 18.11.2020 - 25.11.2020 (12 oppituntia)

Kurssimaksu: 96,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit