Helsingin aikuisopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

3401012 InDesign peruskurssi B

Kurssi perehdyttää InDesign -sivuntaitto-ohjelman perusteisiin. Kurssilla opetellaan mm. määrittämään sivun asetukset työkohtaisesti, asemoimaan tekstiä sivuille monipuolisesti ja käyttämään julkaisussa tekstin käsittelyä helpottavia kappale- ja merkkityylejä. Lisäksi yhdistellään erilaisten tehtävien avulla tekstiä kuviin ja grafiikkaan. Kurssilla käydään myös läpi erilaiset tallennusmuodot, sekä printin ja verkon vaatimuksia julkaisulle. Kurssi edellyttää sujuvaa Windows/Mac-käyttötaitoa.

Adoben uusi oppilaitosten lisenssisopimus  edellyttää, että kurssille osallistuja hankkii oman Adobe ID tunnuksen. Adoben Creative Cloud ohjelmistojen lisenssit aktivoidaan niin, että opiston tietokoneella opiskelija kirjautuu Creative Cloudiin Adoben ID-tunnuksella. Adobe ID -tunnus luodaan Adoben sivustolla (https://helpx.adobe.com/manage-account/using/create-update-adobe-id.html). Pyydämme, että opiskelija luo tunnuksen ennen kurssille tuloa, jotta siihen ei tarvitse käyttää kurssiaikaa.

*Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)


Tämän kurssin voi maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.

Lärare: Susanna Zographos

Antal platser: Maximalt antal platser 14, Lediga platser.

Undervisningsställe: ATK 210, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Dag och klocktid: mån.: 09.00 - 16.00

Hösttermin: 9.11.2020 - 16.11.2020 (16 lektioner)

Kursavgift: 128,00 €

Anmälningstiden börjar: 1.6.2020 10:00

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne