Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1101029 Laulun taito B

Ei opetusta 12.10.

Lähtökohtana on klassinen äänenmuodostus. Laulun taidon yksilötunneilla syvennetään osaamista laulun eri osa-alueilla. Harjoittelemme luonnollista ja terveellistä äänenkäyttöä, hengitystekniikkaa, äänenmuodostusta ja fonetiikkaa. Lähtökohtana on klassinen äänenmuodostus. Laulettavat kappaleet valitaan yhdessä opettajan kanssa opiskelijan mielenkiinnon mukaan. Opetuksessa huomioidaan jokaisen opiskelijan lähtötaso ja yksilöllinen kehittyminen. Opiskelijalla toivotaan olevan mahdollisuus harjoitella kotona ja häneltä odotetaan auttavaa nuotinlukutaitoa.  

Yksilötuntien pituus on 45 minuuttia joka toinen viikko (lomapäivä 12.10., jolloin taukoviikko). Jokainen oppilas saa syksyn aikana yhteensä kuusi yksilötuntia. Laulutunnit sovitaan suoraan opettajan kanssa ennen kurssin alkua.


Tämän kurssin voit maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri-ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on valmistunut.


*

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Teacher: Mäkitalo Laura

Number of places: Maximum number of course participants 6, The course is fully booked, you can register on the waiting list.

Name of course location: Musiikki 509, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Date and time: Mo: 18.45 - 21.00

Autumn term: 14.9.2020 - 7.12.2020 (36 Lessons)

Price: 390,00 €

Registration begins: 1.6.2020 10:00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject