Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1101069 Jazzlaulun perusteet

Oletko aina haaveillut laulavasi jazzia? Tällä kurssilla opetellaan tyylille ominaista ilmaisua ja äänenkäyttöä jazz-standardeja laulamalla. Kurssilla tutustutaan kolmimuunteiseen fraseeraukseen, melodian ja rytmin variointiin, improvisointiin ja scat-lauluun. Kappaleita harjoitellaan yhdessä, minkä lisäksi osallistujat saavat soololauluvuorollaan henkilökohtaista ohjausta muun ryhmän seuratessa opetusta. Opettaja valitsee kurssilla harjoiteltavat kappaleet. Tunnit sisältävät ryhmässä tehtäviä lämmittely-, hengitys- ja ääniharjoituksia, ja työtapoihin kuuluu laulamisen lisäksi myös musiikin kuuntelua. Aikaisempi laulukokemus ja nuotinluvun perusteiden hallinta on toivottavaa. Ryhmäopetusta.


Tämän kurssin voit maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri-ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on valmistunut.


*

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)


Opettaja: Rautamaa Paula

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Musiikki 523, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Päivä ja kello: Ke: 18.30 - 20.00

Syyslukukausi: 28.10.2020 - 9.12.2020 (14 oppituntia)

Kurssimaksu: 125,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2020 10:00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 7 päivää)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit