Helsingin aikuisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1101091 Pianonsoitto A

Ei opetusta 12.10.

Pianonsoiton opiskelu on tavoitteellista yksilöopetusta. Opetuksessa huomioidaan jokaisen oppilaan lähtötaso ja yksilöllinen edistyminen. Tavoitteena voi olla kehittää esimerkiksi nuotinlukutaitoa ja opetella soittamaan tuttuja sävelmiä molemmin käsin. Alkeistasolta edetään yksilöllisessä tahdissa vapaan säestyksen ja musiikin teorian alkeisiin. Pianonsoiton perusteita jo oppineet voivat kehittää soittotekniikkaansa ja laajentaa ohjelmistoaan. Soittotekniikan ja ohjelmiston kehittyessä opetuksessa perehdytään eri säestyskuvioihin ja -rytmeihin. Taitoja sekä tietoja voi kehittää harjoitusinnon määräämässä tahdissa ja oppilaan oman musiikkimaun mukaisessa suunnassa – rytmimusiikista klassiseen. Pianonsoiton kurssilla opetusta on 45 minuuttia joka toinen viikko pois lukien lomapäivä. Jokainen oppilas saa syksyn aikana kuusi yksilötuntia. Pianotunnit sovitaan suoraan opettajan kanssa ennen kurssin alkua. Opetukseen voidaan ottaa myös alle 16-vuotiaita oppilaita.


Tämän kurssin voit maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.


*

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Opettaja: Elo Jaana

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 8, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Töölön ala-aste 412, Töölönkatu 41, 00250 Helsinki

Päivä ja kello: Ma: 17.00 - 19.15

Syyslukukausi: 7.9.2020 - 16.11.2020 (8.90 oppituntia)

Kurssimaksu: 390,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit