Helsingin aikuisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

1101092 Pianonsoitto B - Päiväkurssi

Pianonsoiton opiskelu on tavoitteellista yksilöopetusta. Opetuksessa huomioidaan jokaisen oppilaan lähtötaso ja yksilöllinen edistyminen. Tavoitteena voi olla kehittää esimerkiksi nuotinlukutaitoa ja opetella soittamaan tuttuja sävelmiä molemmin käsin. Alkeistasolta edetään yksilöllisessä tahdissa vapaan säestyksen ja musiikin teorian alkeisiin. Pianonsoiton perusteita jo oppineet voivat kehittää soittotekniikkaansa ja laajentaa ohjelmistoaan. Soittotekniikan ja ohjelmiston kehittyessä opetuksessa perehdytään eri säestyskuvioihin ja -rytmeihin. Taitoja sekä tietoja voi kehittää harjoitusinnon määräämässä tahdissa ja oppilaan oman musiikkimaun mukaisessa suunnassa – rytmimusiikista klassiseen. Pianonsoiton kurssilla opetusta on 45 minuuttia joka toinen viikko, pois lukien lomapäivä. Jokainen oppilas saa syksyn aikana kuusi yksilötuntia. Pianotunnit sovitaan suoraan opettajan kanssa ennen kurssin alkua. Opetukseen voidaan ottaa myös alle 16-vuotiaita oppilaita.

Opetushallitus tukee tätä kurssia.Alennuksia myönnetään maahan muuttaneille (ei turvapaikanhakijoille), oppimisvaikeuksista kärsiville, työttömille, senioriväestölle (yli 63-vuotiaille) ja eläkeläisille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Voit ilmoittautua kursseille ja maksaa verkossa valitsemalla oikean hintaluokan. Ilmoittautumisen jälkeen ota yhteys toimistoon ja sovi tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta. Yli 63-vuotiaiden ei tarvitse todistaa alennusoikeuttaan. Tämän kurssin voit maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.


*

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)Teacher: Elo Jaana

Number of places: Maximum number of course participants 8, There are available places on the course.

Name of course location: Musiikki 509, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Date and time: Tu: 12.00 - 15.00

Autumn term: 8.9.2020 - 24.11.2020 (42 Lessons)

Price: 390,00 €

Kurssimaksu OPH (maahanmuuttanut): 360,00 €

Kurssimaksu OPH (oppimisvaikeuksista kärsivä): 360,00 €

Kurssimaksu OPH (työtön): 360,00 €

Kurssimaksu OPH (yli 63-vuotias tai eläkeläinen): 360,00 €

Registration begins: 1.6.2020 10:00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject