Helsingin aikuisopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

1101092 Pianonsoitto B - Päiväkurssi

Pianonsoiton opiskelu on tavoitteellista yksilöopetusta. Opetuksessa huomioidaan jokaisen oppilaan lähtötaso ja yksilöllinen edistyminen. Tavoitteena voi olla kehittää esimerkiksi nuotinlukutaitoa ja opetella soittamaan tuttuja sävelmiä molemmin käsin. Alkeistasolta edetään yksilöllisessä tahdissa vapaan säestyksen ja musiikin teorian alkeisiin. Pianonsoiton perusteita jo oppineet voivat kehittää soittotekniikkaansa ja laajentaa ohjelmistoaan. Soittotekniikan ja ohjelmiston kehittyessä opetuksessa perehdytään eri säestyskuvioihin ja -rytmeihin. Taitoja sekä tietoja voi kehittää harjoitusinnon määräämässä tahdissa ja oppilaan oman musiikkimaun mukaisessa suunnassa – rytmimusiikista klassiseen. Pianonsoiton kurssilla opetusta on 45 minuuttia joka toinen viikko, pois lukien lomapäivä. Jokainen oppilas saa syksyn aikana kuusi yksilötuntia. Pianotunnit sovitaan suoraan opettajan kanssa ennen kurssin alkua. Opetukseen voidaan ottaa myös alle 16-vuotiaita oppilaita.

Opetushallitus tukee tätä kurssia.


Alennuksia myönnetään maahan muuttaneille (ei turvapaikanhakijoille), oppimisvaikeuksista kärsiville, työttömille, senioriväestölle (yli 63-vuotiaille) ja eläkeläisille. Alennusta ei myönnetä päätoimisessa työsuhteessa oleville. Voit ilmoittautua kursseille ja maksaa verkossa valitsemalla oikean hintaluokan. Ilmoittautumisen jälkeen ota yhteys toimistoon ja sovi tarkemmin alennusoikeuden todistamisesta. Yli 63-vuotiaiden ei tarvitse todistaa alennusoikeuttaan. Tämän kurssin voit maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.


*

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Lärare: Elo Jaana

Antal platser: Maximalt antal platser 8, Lediga platser.

Undervisningsställe: Musiikki 509, Runeberginkatu 22–24, 00100 Helsinki

Dag och klocktid: tis.: 12.00 - 15.00

Hösttermin: 8.9.2020 - 24.11.2020 (42 lektioner)

Kursavgift: 390,00 €

Kurssimaksu OPH (maahanmuuttanut): 360,00 €

Kurssimaksu OPH (oppimisvaikeuksista kärsivä): 360,00 €

Kurssimaksu OPH (työtön): 360,00 €

Kurssimaksu OPH (yli 63-vuotias tai eläkeläinen): 360,00 €

Anmälningstiden börjar: 1.6.2020 10:00

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne