Helsingin aikuisopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

1101094 Pianonsoitto D

Ei opetusta 14.10.

Pianonsoiton opiskelu on tavoitteellista yksilöopetusta. Opetuksessa huomioidaan jokaisen oppilaan lähtötaso ja yksilöllinen edistyminen. Tavoitteena voi olla kehittää esimerkiksi nuotinlukutaitoa ja opetella soittamaan tuttuja sävelmiä molemmin käsin. Alkeistasolta edetään yksilöllisessä tahdissa vapaan säestyksen ja musiikin teorian alkeisiin. Pianonsoiton perusteita jo oppineet voivat kehittää soittotekniikkaansa ja laajentaa ohjelmistoaan. Soittotekniikan ja ohjelmiston kehittyessä opetuksessa perehdytään eri säestyskuvioihin ja -rytmeihin. Taitoja sekä tietoja voi kehittää harjoitusinnon määräämässä tahdissa ja oppilaan oman musiikkimaun mukaisessa suunnassa – rytmimusiikista klassiseen. Pianonsoiton kurssilla opetusta on 45 minuuttia joka toinen viikko (huom. lomapäivä 14.10.). Jokainen oppilas saa syksyn aikana kuusi yksilötuntia. Pianotunnit sovitaan suoraan opettajan kanssa ennen kurssin alkua. Opetukseen voidaan ottaa myös alle 16-vuotiaita oppilaita.


Tämän kurssin voit maksaa kulttuuriedulla. Kulttuuri- ja liikuntaedulla maksettua kurssimaksua ei palauteta. Tämän vuoksi voit sopia, että maksat kurssin sitten, kun sen alkaminen on varmistunut.


*

Jos lähiopetus ei ole mahdollista koronarajoitusten takia, tämä kurssi järjestetään etäopiskeluvälinein. (If contact teaching is not possible due to a coronavirus lockdown, this course will be held online.)

Lärare: Elo Jaana

Antal platser: Maximalt antal platser 8, Lediga platser.

Undervisningsställe: Töölön ala-aste 412, Töölönkatu 41, 00250 Helsinki

Dag och klocktid: ons.: 17.00 - 20.00

Hösttermin: 9.9.2020 - 18.11.2020 (30 lektioner)

Kursavgift: 390,00 €

Anmälningstiden börjar: 1.6.2020 10:00

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne